آمار صادرات فولاد در 6 ماه نخست سال 1402

mahdiye abbasi
اشتراک گذاری
آمار صادرات فولاد

رشد 3.8 تا 180.1 درصدی صادرات فولادی‌ها در شش ماه نخست امسال

با مقایسه آمار صادرات فولاد شش ماه نخست سال با سال گذشته، شاهد رشد قابل توجهی بوده‌ایم. طبق آمار به دست آمده، بیشترین حجم صادراتی به شمش فولاد تعلق داشته و بیشتر درصد رشد را نیز آهن اسفنجی به خود اختصاص داده است.

از 7 میلیون تن فولاد صادراتی، بیشترین حجم متعلق به فولاد میانی است که 3.5 میلیون تن به ثبت رسیده است. درحالی که بیشترین رشد صادرات به آهن اسفنجی تعلق دارد.

از 15 میلیون و 422 هزار تن شمش فولادی تولید شده در کشور، 3 ملیون و 690 هزار تن صادرات داشته‌ایم که بیشترین حجم صادراتی فولاد‌ی‌ها است که 25.6 درصد بیشتر از شش ماه ابتدایی سال گذشته است.

بیش از 1 میلیون و 538 هزار تن محصولات فولادی در نیمه نخست سال جاری صادر شده که 8 درصد بیشتر از شش ماه ابتدایی سال گذشته است.

در شش ماه نخست سال جاری 6 میلیون و 357 هزار تن مقاطع طویل فولادی تولید شده است که 1 میلیون و 300 هزار تن آن صادر شده که نسبت به شش ماه نخست سال گذشته، 3.8 درصد افزایش داشته است.

میزان صادرات مقاطع تخت فولادی به 231 هزار تن رسیده است که نسبت به مدت مشابه از سال قبل 40.9 درصد رشد داشته است.

و در آخر از 18 میلیون و 857 هزار تن آهن اسفنجی تولید شده در کشور، 874 هزار تن صادر شده که نسبت به شش ماه نخست سال گذشته، 180/1 درصد رشد داشته است.

امتیاز دهید post
Picture of محمود زارعی
محمود زارعی

به بسیاری از واردکنندگان، تولید کنندگان و صادرکنندگان خدمات رسانی کرده ام. در این وبسایت تجربیات 22 ساله من در حوزه ترخیص کاری و گمرک در اختیار شما قرار می‌گیرد تا در واردات، صادرات و ترخیص کالا با چالش مواجه نشوید. سعی شده در تمامی مطالب سایت حداکثر نکات اشاره شود، ولی اگر نکته ای برای شما سوال است، حتما در قسمت کامنت ها بپرسید، در اولین فرصت به آن پاسخ خواهم داد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جهت دریافت اطلاعات بیشتر و مشاوره تخصصی شماره تماس خود را وارد کنید.

اشتراک گذاری از طریق