پرسودترین کالا برای واردات
زمان مطالعه: 5 دقیقه

پرسودترین کالا برای واردات چیست؟

پرسودترین کالا برای واردات چیست؟ این سوالی است که بسیاری از واردکنندگان و تاجران درصدد یافتن پاسخ آن هستند. در حالت کلی واردات برخی از کالاها به کشور سود بیشتری دارد و طبیعی است که تاجران تمایل زیادی به شناخت این کالاها دارند. در این بخش از مجله راهکار تجارت پایا به این سوال پاسخ خواهیم داد.

پرسودترین کالا برای واردات

قبل از معرفی چند نمونه از پرسودترین کالاها برای واردات، لازم دانستیم تا نکته‌ای را بیان کنیم. اصولا کالاهایی که سود بالایی دارند، کالاهایی هستند که دارای تقاضای بالایی هستند (فروش آن‌ها بالا است). بنابراین ممکن است واردات برخی از کالاها در فصل خاصی از سال سودآور باشد. برای مثال ممکن است در فصل تابستان واردات کود شیمیایی برای گیاهان انتخاب مناسبی باشد. در نتیجه موضوعی که باید از مشاورین بازرگانی و اقتصادی سوال شود، این است که واردات چه کالایی می‌تواند در زمان خاصی پرسود باشد.

اما در حالت کلی اگر از تاجری این سوال را بپرسید که واردات کدام کالا منجر به سود بالایی خواهد شد، ۵ کالای زیر را پیشنهاد خواهد کرد:

۱-واردات مواد اولیه

واردات پر سود مواد اولیه شیمیایی

مواد اولیه یکی از نیازهای اساسی کشور است؛ چرا که اقتصاد و تولیدات داخلی وابسته به این مواد هستند. بدون مواد اولیه اقتصاد کشور نمی‌تواند رشد کند. از نظر ما مواد اولیه تنها کالایی است که با واردات آن اقتصاد کشور (حمایت از تولید داخلی) آسیب نمی‌بیند، بلکه باعث پیشرفت و اشتغال‌زایی نیز می‌شود.

به دلیل گسترش خطوط تولید و افزایش کارخانجات صنعتی در حوزه‌های مختلفی مثل خودروسازی، دارویی، ماشین آلات، پتروشیمی و صنایع غذایی، واردات مواد اولیه می‌تواند تجارتی پرسود باشد. البته به شرط آنکه منبع، روش حمل و نقل و بازار هدف به خوبی شناسایی و انتخاب شده باشد.بنابراین توصیه ما به واردکنندگان این است که از واردات مواد اولیه غافل نشوند.

۲-واردات لوازم جانبی موبایل

واردات پر سود لوازم جانبی موبایل

بازار خرید و فروش لوازم جانبی موبایل در ایران بسیار داغ شده است؛ به گونه‌ای که بسیاری از افراد تصمیم به فروش این لوازم گرفته‌اند. بنابراین می‌توان با واردات محصولات پرفروش مثل هندزفری، ایرپاد، شارژر، باتری، پاوربانک و غیره سود زیادی کسب کرد. البته متاسفانه اخیرا شاهد ورود کالاهای غیر اصلی به کشور بوده‌ایم. مثلا هندزفری‌هایی که با قیمت بسیار پایین در بازار به فروش می‌رسید و بعد از مدت کوتاهی از کار می‌افتاد. واردات این گونه تجهیزات جانبی شاید در مرحله اول سودآور باشد، اما به دلیل عدم رضایت مشتریان، تاجر را بدنام می‌کند؛ در نتیجه این منبع‌یابی صحیح است که می‌تواند به تاجران کمک کند تا به سود بالا برسند.

۳-واردات دستگاه برش لیزر

واردات پر سود دستگاه لیزر

امروزه با گسترش صنایع و پیشرفت تکنولوژی، انواع مختلفی از دستگاه‌های برش لیزر در صنایع مختلفی چون صنایع هوافضا، زیور آلات، لوازم خانگی و نظامی کاربرد دارند. دستگاه‌های برش لیزر برای برش دادن و حکاکی کاربرد دارند و از تجهیزات ضروری صنایع محسوب می‌شوند. به‌دلیل تقاضای بالا و کاربرد گسترده این وسیله، صاحبان مشاغل به دنبال واردات دستگاه لیزر هستند. از طرفی با پیشرفت تکنولوژی و به‌روز شدن فناوری‌های روز دنیا، نیاز است تا کارفرمایان مدل‌های مختلف این دستگاه‌ها را وارد کشور کنند. بنابراین تقاضای این دستگاه در کشور همواره وجود دارد و می‌توان گفت که دستگاه لیزر از کالاهایی است که بازار همواره به آن نیاز دارد و در صورتی که واردات و ترخیص دستگاه برش لیزر به صورت درست و اصولی انجام شود، واردات آن سود بالایی خواهد داشت.

البته به این نکته توجه داشته باشید که واردات دستگاه لیزر نیازمند سرمایه زیادی است (قیمت دستگاه برش از ۳۰۰ تا ۶۰۰ دلار) و اگر واردکننده طی انجام واردات، مرتکب کوچکترین اشتباهی شود، آنگاه متحمل سنگین‌ترین ضرر و زیان مالی خواهد شد. بنابراین لازم است صفر تا صد واردات دستگاه برش لیزر از منبع‌یابی گرفته تا ترخیص، به شرکتی معتبر و با سابقه در این زمینه سپرده شود.

۴-واردات لوازم یدکی خودرو

واردات لوازم یدکی پر سود

قطعات یدکی از محصولات پرسود وارداتی است. همانطور که می‌دانید از گذشته تاکنون ایران در عرصه خودروسازی به‌خصوص مونتاژ، پیشرفت زیادی داشته است. به گونه‌ای که در سال گذشته نزدیک به ۷۰ درصد خودروهای به فروش رسیده، تولید داخل کشور بودند. بنابراین می‌توان گفت که لوازم یدکی از جمله کالاهای پرسود برای واردات است. قطعاتی چون کمربندهای ایمنی، لنت ترمز، کمک فنر، رادیاتور، کیسه هوا و غیره قطعاتی هستند که واردات آن‌ها می‌تواند بسیار سود آور باشد.

چین، کره، ژاپن و آمریکا کشورهایی هستند که در تولید این قطعات یدکی رتبه‌های نخست را دارند اما به دلیل تحریم‌ها، کشور امارات نقش واسط بین ایران و کشورهای دیگر را برقرار کرده است. به گونه‌ای که به مقصد اصلی واردات قطعات یدکی در ایران تبدیل شده است. البته منبع‌یابی و بازار فروش اصلی و معتبر که ارائه‌دهنده محصولات اصلی باشد، از اهمیت بالایی برخوردار است.

۵-واردات لوازم الکتریکی

واردات پر سود قطعات الکتریکی

لوازم الکتریکی از جمله کالاهایی هستند که در صنایع مختلف پزشکی، مهندسی، صنعتی و غیره کاربرد دارند. همچنین پیچیدگی این لوازم باعث شده است تا بسیاری از کشورها حجم گسترده‌ای از قطعات الکتریکی مورد نیاز خود را وارد کشور کنند.

قطعات الکتریکی از جمله قطعاتی هستند که ما روزانه به صورت گسترده از آن‌ها استفاده می‌کنیم. واردات قطعات الکتریکی در ایجاد نوآوری، خلاقیت، تقویت دسترسی به بازار جهانی، تولید مقرون‌به‌صرفه و گسترش همکاری در صنعت الکترونیک نقش مهمی را ایفا می‌کنند. واردات قطعات الکتریکی اگر به صورت اصولی انجام شوند، می‌توانند بسیار سودآور باشند چرا که هرگز نیاز ما به آن‌ها از بین نمی‌رود. قطعاتی چون خازن، دیود، ترانزیستور، موتور، ماژول‌های الکتریکی و موارد دیگر از جمله قطعاتی هستند که واردات ‌آن‌ها سودآور است.

 

جهت مطالعه در حوزه ترخیص کالا و مراحل آن می‌توانید از مقاله زیر استفاده کنید :
ترخیص کالا از گمرک

جمع‌بندی

در این بخش از مجله راهکار تجارت پایا به بررسی کالاهای پرسود وارداتی پرداختیم. کالاهایی که واردات آن‌ها سود زیادی دارند و در سایت‌های مختلف، کمتر به آن‌ها پرداخته شده بود نیز در این بخش مورد بررسی قرار گرفت. توجه داشته باشید تنها شناخت کالاهای پرسود کافی نیست؛ بلکه مهم‌تر از آن، انتخاب منبع مناسب با قیمت‌های معقول است. اینکه واردکننده بتواند با ارتباطات خود و مشاوره با شرکت‌های معتبر بازرگانی، منبع معتبری پیدا کند، بسیار اهمیت دارد.

سوالات متداول

در این قسمت از مقاله به متداول‌ترین سوالات شما در زمینه پرسودترین کالا برای واردات پاسخ می‌دهیم:

۱-پرسودترین کالا برای واردات چیست؟
5 مورد از پرسودترین کالاها برای تجارت در این مطلب به طور کامل توضیح داده شده است.

۲-پرسود ترین کالا برای واردات از چین چیست؟

به دلیل تنوع بالای محصولات چینی، واردات از این کشور نیازمند انجام مشاوره دقیق است چرا که اگر منبع به درستی انتخاب شود، قطعا تجارت انجام شده سود بالایی خواهد داشت.

۳-آیا می‌توان با سرمایه اولیه کم در تجارت سود کرد؟

بله در صورتی که کالای وارداتی درست انتخاب شود، حتی با کمترین سرمایه اولیه نیز می‌توان به سود بالا رسید.

جهت دریافت مشاوره رایگان در روند فعالیت خود می‌توانید از فرم زیر با کارشناسان ما در ارتباط باشید .

Picture of محمود زارعی
محمود زارعی

به بسیاری از واردکنندگان، تولید کنندگان و صادرکنندگان خدمات رسانی کرده ام. در این وبسایت تجربیات 20 ساله من در حوزه ترخیص کاری و گمرک در اختیار شما قرار می‌گیرد تا در واردات، صادرات و ترخیص کالا با چالش مواجه نشوید. سعی شده در تمامی مطالب سایت حداکثر نکات اشاره شود، ولی اگر نکته ای برای شما سوال است، حتما در قسمت کامنت ها بپرسید، در اولین فرصت به آن پاسخ خواهم داد.

اشتراک در
اطلاع از
امتیاز دهی به مقاله
0 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها