Search
Close this search box.
لوگو شرکت راهکار تجارت پایا

مجله راهکار

Search
Close this search box.
لیست کالا های وارداتی از چین
زمان مطالعه: 5 دقیقه

لیست کالا های وارداتی از چین

لیست کالاهای وارداتی از چین و جزئیات مربوط به نحوه ی انجام آن برای بسیاری از افراد که در این زمینه فعالیت می کنند ، مهم است . واردات کالا از چین  بسیار پر اهمیت بوده و نقش بسیار مهمی در وضعیت اقتصاد کشور ایفا می کند و یک مسئله ی مهم در تجارت بین المللی است . در ادامه ی این مقاله به بررسی جزئیات مربوط به لیست کالاهای وارداتی از چین می پردازیم .

شناسایی کالا های وارداتی پرسود از چین

انتخاب درست و دقیق کالا های پرسود و عامه پسند ، اهمیت بسیاری در تجارت دارد . شناسایی کالا های پرسود با توجه به نیاز های بازار و تقاضای مردم باعث فروش بیشتر ، سود بیشتر و در نهایت به بهتر شدن اقتصاد کشور کمک می کند . همچنین شناسایی کالاهای پرسود و مورد نیاز مانند مواد اولیه ی کارخانه ها به رشد و رونق تولیدات ملی نیز کمک می کند و ریسک های وارداتی همچون عدم تقاضای بازار ، تغییرات قیمت و… را کاهش می دهد . از این رو شناسایی کالا های مناسب برای واردات کالا مهم ترین گام در تجارت بین المللی است .

روش های شناسایی کالا های  پر سود از چین

روش های شناسایی کالا های پر سود از چین

دامنه ی واردات کالا از چین به ایران بسیار وسیع است . بازار واردات کالا به عوامل مختلفی از جمله نوسان قیمت ارز و مسائل سیاسی و اقتصادی بستگی دارد و متغیر است . برای شناسایی پرسودترین کالاهای وارداتی از چین ، می‌توان از روش‌های مختلفی استفاده کرد که در ادامه به برخی از کاربردی ترین راه های آن خواهیم پرداخت .

حضور در نمایشگاه های تجاری بین المللی

شرکت در نمایشگاه گوانگجو ، نمایشگاه بین المللی کونمینگ یا نمایشگاه های تجاری نظیر آن ، به شناخت کالا های پرسود و همچنین شناخت شرکت های موجود در آن بازار کمک می کند .

بازاریابی و شناخت ترند ها

بررسی فعالیت های  بازار و نیاز های آن ، همچنین دنبال کردن ترند ها و محصولات پرطرفدار و آپدیت کردن محصولات با توجه به این موارد باعث شناسایی درست کالاها و سود آوری می شود  .

بررسی فهرست صادراتی چین

با بررسی فهرست صادراتی کشور چین و بررسی فهرست محصولات صادراتی چین به ایران میتوان کالا های پر سود و پرطرفدار وارداتی را شناسایی کرد .

شناخت بازار و رقبا

شناخت بازار و نیاز های آن ، همچنین وارد کنندگان کالا به ایران و شناخت و بررسی رقبا به شناسایی بهتر کالا های مورد نیاز بازار کمک میکند .

 کالا های وارداتی از چین به ایران

چین به عنوان یکی از بزرگترین کشورهای تولیدکننده و صادرکننده کالاها در جهان، محصولاتی بسیار گوناگونی را تولید و به کشورهای سراسر جهان از جمله ایران صادر می کند وتقریباً تمام بازارهای جهانی را از آن خود کرده است. اما به طور کلی برخی از کالاهای وارداتی  پرطرفدار از چین به ایران ، به شرح زیر است .

ماشین آلات صنعتی

بخشی از کالاهای وارداتی از چین ، ماشین آلات و تجهیزات صنعتی است. چین به عنوان تولیدکننده ماشین آلات صنعتی برجسته، محصولاتی از قبیل دستگاه های تولیدی، قطعات خودرو، دستگاه های الکترونیکی، دستگاه برش لیزر و سایر وسایل صنعتی واطلاعاتی را تولید می کند.

پوشاک و البسه

پوشاک و البسه وارداتی از چین

چین یکی از بزرگترین تولیدکنندگان پوشاک و مد در جهان است . واردات پوشاک، لباس ، کیف و کفش ، عینک آفتابی و لوازم جانبی مرتبط از چین می تواند گزینه های بسیار مناسبی برای نمایشگاه ها، فروشگاه ها و شرکت های پوشاک باشد.

کالای الکترونیکی و لوازم جانبی

کالای الکترونیکی و لوازم جانبی از مهمترین کالاهایی است که از چین واردات می شود. این شامل تلفن همراه، لپ تاپ، تبلت ، تلویزیون، دوربین های دیجیتال و سایر لوازم جانبی مرتبط می شود . کریستال‌های مایکرونیک و صفحات نمایش رنگی نیز برخی از بخش‌های مهم این صنعت هستند .

لوازم آرایشی و بهداشتی

محصولات بهداشتی و آرایشی نیز بخش مهمی از کالاهای وارداتی از چین هستند.  لوازم آرایشی و بهداشتی وارداتی از چین شامل عطر، ادکلن و اسانس، کرم ها و محصولات پوستی و لوازم بهداشتی پزشکی مانند الکل ضد عفونی ، ماسک و دستکش پزشکی است.

لوازم خانگی

لوازم خانگی وارداتی از چین

چین به عنوان یکی از بزرگترین تولیدکنندگان لوازم خانگی  در جهان ، محصولات با کیفیت و قیمت مناسبی را به بازار جهانی عرضه می‌کند . یخچال ، ماشین ظرفشویی ، ماشین لباسشویی و اجاق رومیزی از جمله کالا های وارداتی از چین است .

لوازم ورزشی

امروزه اغلب لوازم و تجهیزات ورزشی ساخت چین از جمله تجهیزات بوکس، ماشین‌های تمرین بدنسازی ، دوچرخه‌های مسابقه‌ای، تجهیزات شنا، وسایل ایروبیک و فیتنس، و همچنین کالاهای ورزشی به بسیاری از کشورها همچون ایران صادر می شود و با استقبال فراوانی روبرو می شود .

مواد اولیه

واردات مواد اولیه و خام همانند محصولات صنعتی و فلزی نیز بخش دیگری از کالاهای وارداتی از چین هستند. این شامل مواد اولیه مانند آهن و فولاد، قطعات خودرو، لوله ها و تجهیزات ماشینی است برای تولیدات کارخانه ها و کارگاه ها است .

 

دیگر کالا های وارداتی از چین به ایران

عناوین بالا جزو پرسودترین کالاهای وارداتی از چین به کشورها محسوب می شود . این در حالی است که  این فقط بخش کوچکی از کالا های وارداتی از چین به کشور است . از دیگر کالا های وارداتی از چین میتوان به لوازم التحریر ، لوازم سفر و گرشگری ، مواد غذایی نظیر میگو و مرکبات ، ماشین آلات صنعتی بزرگ ، اسباب بازی و لوازم دکوری و فانتزی نیز اشاره کرد . همچنین در سال های گذشته دو کالای میخ و پیچ جزو پرسودترین کالاهای وارداتی از چین بوده که باعث تعجب افراد زیادی شده است.

کالاهای نامتعارف وارداتی از چین

در لیست طولانی کالا های وارد شده از چین به کشور اسامی کالا هایی به چشم می خورد که در دسته ی کالا های ضروری و مورد نیاز جامعه قرار نمی گیرند اما بسیار پر سود و پرطرفدار هستند . از جمله این کالا ها می توان به چوب کبریت ، وسایل تزئینی ، خلال دندان ، شن و ماسه ، خون انسان و حیوان و لوازم خرده فروشی ها اشاره کرد که در سال های گذشته واردات آن ها بسیار پرسود بوده اند .

 

واردات کالاها از چین در حوزه های مختلف اقتصادی که در این مقاله مورد بررسی قرار گرفت ، بسیار مهم است. چین به عنوان یکی از تولیدکنندگان بزرگ جهان ، توانسته است با کیفیت بالای محصولات خود و قیمت های رقابتی ، بازار جهانی را تسخیر کند. واردات کالاهای از چین می تواند به توسعه تجارت و مصرف کنندگان کمک کند و برای بسیاری از کشورها از جمله ایران  به عنوان یک گزینه عالی برای خرید کالا محسوب می شود .

جهت دریافت مشاوره رایگان در روند فعالیت خود می‌توانید از فرم زیر با کارشناسان ما در ارتباط باشید .

Picture of محمود زارعی
محمود زارعی

به بسیاری از واردکنندگان، تولید کنندگان و صادرکنندگان خدمات رسانی کرده ام. در این وبسایت تجربیات 20 ساله من در حوزه ترخیص کاری و گمرک در اختیار شما قرار می‌گیرد تا در واردات، صادرات و ترخیص کالا با چالش مواجه نشوید. سعی شده در تمامی مطالب سایت حداکثر نکات اشاره شود، ولی اگر نکته ای برای شما سوال است، حتما در قسمت کامنت ها بپرسید، در اولین فرصت به آن پاسخ خواهم داد.

اشتراک در
اطلاع از
امتیاز دهی به مقاله
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها