Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

واردات لوازم آرایشی به ایران

به گفته رئیس انجمن واردات لوازم آرایشی و بهداشتی، یکی از پرسودترین محصولات برای واردات کالا، لوازم آرایشی و بهداشتی هستند. جایگاه نخست ایران در مصرف محصولات آرایشی، دلیل دیگری است که لوازم آرایشی و بهداشتی را گزینه هوشمندانه‌ای برای واردات کرده است. از طرفی به دلیل کیفیت بالای برخی برندهای مطرح لوازم آرایشی مثل لدورا، مک، لانکوم، نارس و… بازار ایران نیاز مبرمی به واردات لوازم آرایشی خارجی و برند کرده است. محصولات بهداشتی خارجی نیز به دلیل اثر بخشی بی نظیر و سرعت بالا در درمان، طرفداران زیادی در کشور دارند؛ درنتیجه قطعا واردات لوازم بهداشتی در کنار محصولات آرایشی، بسیار پرسود و موفقیت آمیز خواهد بود.
واردات لوازم آرایشی بهداشتی مانند سایر اقلام وارداتی، مراحل و قوانین خاص خود را دارد که واردکننده باید به آنها توجه کرده تا تجارتی پرسود را تجربه کند. برخی واردکنندگان به دلیل بی تجربگی در انجام واردات دچار ضرر و زیان می‌شوند؛ درصورتی که اگر با تیمی متخصص در زمینه واردات و همچنین ترخیص لوازم آرایشی و بهداشتی همکاری کنند؛ تجارت آنها می‌تواند منجر به سود بالایی شود.
در این بخش از مجله راهکار تجارت پایا، قصد داریم تا مراحل، مجوز‌های لازم و هزینه واردات لوازم آرایشی و بهداشتی را برای شما روشن کنیم، با ما همراه باشید.

واردات لوازم آرایشی

جهت دریافت مشاوره رایگان در روند فعالیت خود می‌توانید از فرم زیر با کارشناسان ما در ارتباط باشید .

مراحل واردات لوازم آرایشی و بهداشتی

درست مانند واردات هر محصول دیگری، واردات لوازم آرایشی نیز شرایط خاص خود را دارد. شناخت بازار هدف و شناسایی محصولات آرایشی پرمصرف، از مهم‌ترین مراحل واردات لوازم آرایشی است.

۱.     تشخیص لوازم آرایشی پرطرفدار

در ابتدا باید تشخیص دهید که واردات کدام لوازم آرایشی می‌تواند برای شما سود آور شود. بهتر است ابتدا از فروشنده‌های لوازم آرایشی سوال کنید که کدام محصول آرایشی پرفروش‌تر است؟ کدام برند خارجی معتبرتر است؟ توجه داشته باشید که واردات محصولاتی مانند ضد آفتاب‌ها و کرم‌های مراقبتی پوست، انواع فوندانسون‌ها (پودر-مایع-کرم)، محصولات آرایشی مثل رژ، مداد و برق لب، لاک ناخن به کشور ممنوع است.

۲.     تعیین بهترین منبع لوازم آرایشی

مرحله بعدی انتخاب یک شرکت یا تامین کننده معتبر است. تامین کننده‌ای که بتواند نیاز واردکننده را برطرف ساخته و از اعتبار بالایی برخوردار باشد. این مرحله بسیار حساس و مهم است چرا که میزان سود شما بیشتر به این مرحله بستگی دارد. شرکت راهکارتجارت پایا با ۲۰ سال تجربه در زمینه منبع یابی می‌تواند به بهترین شکل شما را راهنمایی کند.

۳.     انعقاد قرارداد با تامین‌کننده

بعد از ارتباط با تامین‌کننده، لازم است تا نسبت به تنظیم قراردادی شفاف، اقدام کنید. قرارداد منعقد شده باید شامل قیمت نهایی، تاریخ پرداخت هزینه، زمان ارسال بار و نحوه ارسال بار باشد. سعی کنید نسبت به تمامی جزئیات مرتبط با بار نیز مذاکرات روشن و واضحی انجام دهید.

۴.     تعیین روش ارسال لوازم آرایشی

با توجه به حساسیت لوازم آرایشی و احتمال آسیب حین ارسال، تامین کننده باید با بهترین روش اقدام به ارسال بار کند. در صورتی که محصول نیاز به دما و شرایط نگهداری خاصی باشد، بهتر است بار به صورت هوایی وارد شود؛ اما این نکته نیز حائز اهمیت است که در صورت مجاورت با کشور مبدا، به جهت کاهش هزینه‌های حمل و نقل، بهتر است بار با کشتی ارسال شود. به هر حال باید به مبدا ارسال بار توجه شود.

۵.     ترخیص لوازم آرایشی از گمرک

جهت ترخیص کالا، وارد‌کننده باید مدارکی را به سازمان امور گمرک کشور تحویل دهد، گواهی تامین کننده، گواهی بهداشت محصول و برچسب اصالت (جهت ممانعت از ورود کالای قاچاق به کشور)، از جمله مدارک لازم جهت ترخیص کالا از گمرک هستند. ترخیص لوازم آرایشی بهداشتی، پیچیدگی و شرایط خاص خود را دارد. به جهت تسهیل در انجام ترخیص بهتر است از یک ترخیص کار معتبر کمک گرفت.

مدارک مورد نیاز برای دریافت مجوز واردات لوازم آرایشی و بهداشتی

واردات لوازم آرایشی

اصلی ترین شرط برای انجام واردات لوازم آرایشی بهداشتی، مربوط به دریافت مجوز واردات محصولات آرایشی بهداشتی است. این مجوز نشان دهنده این است که محصول وارداتی از سلامت لازم جهت استفاده در ایران برخوردار است. برای دریافت مجوز واردات لوازم بهداشتی و آرایشی؛ باید مدارکی ارائه دهید که در ادامه به آن اشاره شده است:

برای دریافت مجوز واردات لوازم آرایشی و بهداشتی، ابتدا باید درخواست خود را به صورت کتبی تنظیم کنید. مدارک لازم جهت تکمیل درخواست شما به شرح زیر است:

  • ارائه دو کپی از پروفرما یا پیش فاکتور (ترجمه شده به زبان انگلیسی)

پروفرما باید شامل تاریخ و شماره، نام شرکت تامین کننده محصول، نام و نام تجاری، تعداد و وزن محصول باشد.

  • ارائه برگه جزئیات محصول

این برگه شامل جزئیات بیشتری از محصول وارداتی می‌باشد، در واقع محصول مورد نظر در این برگه به طور  کامل بررسی شده است.

بعد از اینکه مدارک به سازمان ذیربط تحویل داده شد، در صورت موافقت و نبود مشکلی در مدارک، مجوز اولیه واردات لوازم آرایشی و بهداشتی صادر و شرایط برای ترخیص آن وجود خواهد داشت.

واردات لوازم آرایشی به ایران از کدام کشورها صورت می‌پذیرد؟

واردات لوازم آرایشی و بهداشتی به ایران، از بیش از ۳۰ کشور انجام می‌شود؛ اما بیش از ۷۰ درصد واردات محصولات آرایشی، از چند کشور ترکیه، امارات متحد عربی(دبی)، فرانسه، ترکیه، لهستان، ایتالیا و هند صورت می‌گیرد. در ادامه به بررسی چند مبدا مهم که حجم بالای صادرات لوازم آرایشی به ایران را بر عهده دارند، خواهیم پرداخت.

۱.     واردات لوازم آرایشی از چین

در سال‌های گذشته، شاهد افزایش واردات کالا از چین به ایران بوده‌ایم. در این میان، لوازم آرایشی سهم بزرگی از واردات ایران را دارا است؛ به طوری که عمده‌ترین واردات لوازم آرایشی به ایران از چین انجام می‌شود. به دلیل استراتژی منحصر به فرد کشور چین، در تولید انبوهی از لوازم آرایشی با کیفیت و در عین حال خوش قیمت، این کشور دارای شرایط بسیار ایده آلی برای ارسال محصولات آرایشی به ایران است.

مسیر وارداتی لوازم آرایشی از چین شامل مسیر هوایی، دریایی و زمینی است و انتخاب نوع حمل و نقل محصولات، بستگی به شرایط نگهداری و هزینه برآورد شده محصول دارد. با توجه به این موارد، بهترین گمرکات برای ترخیص کالا؛ گمرک‌های رجایی، بندر امام، منطقه آزاد چابهار، بوشهر، غرب و فرودگاه امام است.

همچنین هزینه واردات محصولات آرایشی از چین، به موارد مختلفی مثل حجم کالا، نوع کالا و مسیر حمل و نقل بستگی دارد.

۲.     واردات لوازم آرایشی از ترکیه

بی‌شک یکی از حوزه‌های رقابتی که کشور ترکیه در آن به شهرت رسیده است؛ صنعت لوازم آرایشی است. شاید این کشور پیشینه عمیقی در این صنعت نداشته باشد، اما در چند سال گذشته رشد چشمگیری داشته است. محصولات آرایشی و زیبایی تولید شده در ترکیه، با برندهای مطرح اروپایی در حال رقابت بوده و این محصولات کاملا مطابق با استانداردهای جهانی عرضه می‌شوند. علاوه بر کیفیت باورنکردنی این محصولات، نکته‌ای که لوازم آرایشی این کشور را به شهرت جهانی رسانده، قیمت مقرون به صرفه آن است. با این تفاسیر، تاجران علاقه زیادی به واردات لوازم آرایشی از ترکیه پیدا کرده‌اند؛ به گونه ای که بخش عظیمی از واردات لوازم آرایشی به ایران، از این کشور صورت می‌گیرد.

حمل بار از ترکیه نیز به روش‌های مختلف هوایی، دریایی و زمینی صورت می‌گیرد که با توجه به نوع و حجم بار، انتخاب روش ارسال به واردکننده بستگی دارد. ذکر این نکته نیز خالی از لطف نیست که اخذ تاییدیه از وزارت بهداشت، از شروط اصلی و مهم برای واردات لوازم آرایشی از ترکیه به ایران است.

۳.     واردات لوازم آرایشی از دبی

یکی از کشورهای مطرح در صنعت زیبایی و تولیدات لوازم آرایشی، امارات است. این کشورِ درحال توسعه، نشان داده است که می‌تواند در این صنعت، حرفی برای گفتن داشته باشد و با برند‌های خارجی معتبر رقابت کند. استقبال مردم از محصولات آرایشی تولید شده در امارات و دبی نشان داده است که واردات محصولات آرایشی و بهداشتی از دبی، گزینه بسیار هوشمندانه‌ای است. مناسب بودن قیمت تمام شده واردات لوازم آرایشی، سود بالا و تنوع گسترده برندهای معتبر، از مزایای واردات لوازم آرایشی از دبی به ایران است.

واردات لوازم آرایشی از دبی نیز قوانین خاص خود را دارد. به طور خلاصه بسته بندی استاندارد برای تسهیل در ترخیص و بررسی تاریخ انقضای محصولات، از قوانین دبی برای صادرات لوازم آرایشی و بهداشتی است.

۴.     واردات لوازم آرایشی از کره

کشور کره و مردمان آن به پوست‌های شیشه ای شهرت دارند! داشتن پوست صاف و شفاف، تنها با مراقبت‌های ویژه پوستی حاصل می‌شود. همین موضوع سبب تمایل کشورهای دیگر، برای واردات محصولات پوستی؛ به خصوص محصولات مراقبتی از این کشور شده است. تاجران و وارد کنندگان ایرانی نیز از این قاعده مستثنی نیستند؛ البته که واردات محصولات آرایشی و بهداشتی از کره به کشورمان از دیرباز صورت می‌گرفته است.

لازم به ذکر است که هزینه واردات محصولات آرایشی از کره، با توجه به توسعه صنعتی که در این کشور صورت گرفته است؛ بسیار مناسب است، به همین دلیل بازار ایران تمایل زیادی به واردات از این کشور دارد. البته به دلیل تحریم‌ها و محدودیت‌های تجارت بین المللی ایران، این روند کمی پیچیده است؛ اما با کمک شرکت‌های متخصص در این زمینه، این امر می‌تواند تسهیل یابد.

هزینه واردات لوازم آرایشی

قطعا هزینه واردات لوازم آرایشی و بهداشتی برای شما به عنوان یک وارد کننده، مهم‌ترین چالش خواهد بود. هزینه مربوط به واردات محصولات آرایشی و بهداشتی به چند دسته مختلف تقسیم می‌شود؛ هزینه مربوط به منبع یابی، حمل و نقل محصولات و  ترخیص از گمرک، مهم ترین مواردی هستند که به صورت مستقیم بر هزینه تمام شده واردات لوازم بهداشتی و آرایشی تاثیر می‌گذارند.

پیدا کردن منبع مناسب برای واردات لوازم بهداشتی و آرایشی

اصلی ترین مسئله‌ای که در هزینه واردات لوازم آرایشی تاثیر می‌گذارد، انتخاب منبع یا فروشنده مناسب است. همانطور که می‌دانید تولیدکنندگان زیادی در سراسر دنیا وجود دارند که لوازم آرایشی و بهداشتی متنوعی را با قیمت‌های متفاوت ارائه می‌دهند. این که وارد کننده کدام فروشنده و برند را برای همکاری انتخاب می‌کند، نقش مهمی در افزایش سود واردات لوازم بهداشتی و آرایشی دارد. پیدا کردن منبعی که محصولات آن قیمت مناسب و در نتیجه سود بالایی برای وارد کننده به همراه داشته باشد، تخصص راهکار تجارت پایا است! شرکت راهکار تجارت پایا با بیش از ۲۰ سال سابقه در منبع یابی، می‌تواند با معرفی تولیدکنندگان لوازم آرایشی بهداشتی اصل و قیمت مناسب، وارد کننده را در کاهش هزینه واردات لوازم آرایشی و بهداشتی همراه کند.

هزینه حمل و نقل لوازم آرایشی

هزینه حمل و نقل لوازم آرایشی و بهداشتی به مواردی مانند نحوه حمل و نقل، فاصله مقصد از مبدا، حجم محصول و نحوه بارگیری بستگی دارد. در مواقعی به دلیل شرایط نگهداری ویژه محصول و همچنین احتمال آسیب به آن، بهتر است که حمل نقل با روش‌های هوایی صورت پذیرد.

در صورتی که فاصله کشور مبدا به ایران کم باشد، برای کاهش هزینه حمل و نقل واردات لوازم آرایشی و بهداشتی، بهتر است از روش دریایی برای ارسال بار استفاده کرد. حجم محصول وارداتی نیز تاثیر مستقیمی بر هزینه واردات لوازم بهداشتی و آرایشی دارد. هرچه حجم بار بیشتر باشد؛ هزینه ارسال آن نیز افزایش پیدا خواهد کرد.

هزینه ترخیص لوازم آرایشی بهداشتی در گمرکات ایران

هزینه ترخیص لوازم آرایشی بهداشتی با توجه فرایند عملیات در گمرک مشخص می‌شود. حجم محصول؛ هزینه بارگیری لوازم آرایشی، انبارداری، مالیات، عوارض ورودی گمرک و کارشناسی در هزینه ترخیص لوازم آرایشی از گمرک تاثیر مستقیم دارند. برای مثال اگر محصولات مدت زیادی در انبار نگهداری شوند آنگاه هزینه انبارداری افزایش یافته و در نتیجه هزینه گمرک بیشتر می‌شود.

علاوه بر هزینه های مربوط به گمرک، هر یک از اقلام لوازم آرایشی و بهداشتی دارای تعرفه گمرکی جداگانه ای است که هرکدام حق ورودی مختص به خود را دارند. در جدول زیر به چند مورد از آنها اشاره کردیم:

 

شماره کد تعرفه گمرکی نام محصول حق ورودی
۱ ۳۳۰۴۱۰۱۰ محصولات آرایشی لب ۱۵%
۲ ۳۳۰۴۲۰۹۰ محصولات آرایشی چشم ۱۵%
۳ ۳۳۰۴۳۰۱۰ محصولات آرایشی ناخن ۱۵%
۴ ۳۳۰۳۰۰۹۰ عطر و ادکلن ۱۵%

 

اگر می‌خواهید هزینه ترخیص لوازم بهداشتی و آرایشی از گمرک برای شما کمتر شود، مشاوره با یک ترخیص‌کار با تجربه می‌تواند به شما کمک کند. شرکت راهکار تجارت پایا با کسب تجارب فراوان در این زمینه می‌تواند کمک شایانی در کاهش تعرفه گمرکی به شما کند.

واردات لوازم آرایشی با راهکار تجارت پایا

همانطور که اشاره شد، واردات لوازم آرایشی و بهداشتی منوط به طی کردن مراحل گوناگونی است. متاسفانه برخی از وارد کنندگان به علت بی تجربگی، در طی انجام مراحل واردات، با مشکل مواجه شده و متاسفانه دچار ضرر و زیان‌های جبران ناپذیری می‌شوند. از طرفی یافتن منبعی قابل اعتماد نیز کار راحتی نیست؛ منبع یا شرکت تامین کننده ای که اصل بودن محصولات ارسالی، هزینه و … را تضمین کند. پس راه درست چیست؟ حال که بستر رسیدن به سود فراوانی پیش روی واردکنندگان است؛ چگونه می‌توان از آن به بهترین شکل ممکن استفاده کرد؟

واردات لوازم آرایشی

شرکت راهکار تجارت پایا؛ با بهره گیری از متخصصین در حوزه منبع یابی، حمل بار، ترخیص و … می‌تواند واردکنندگان را به بهترین شکل ممکن در این زمینه راهنمایی کند. اگر قصد واردات محصولات پرسود آرایشی بهداشتی را دارید پیشنهاد می‌کنیم که برای تسهیل در امور واردات، حتما با این شرکت معتبر در تماس باشید. لازم به ذکر است که متخصصین شرکت راهکار تجارت پایا آماده پاسخگویی و ارائه مشاوره کاملا رایگان به مشترکین هستند.

جمع بندی

در این بخش از مجله راهکار تجارت پایا، به بررسی یکی از پرچالش‌ترین و در عین حال پرطرفدار‌ترین محصولات برای واردات پرداختیم. همانطور که مطالعه کردید، واردات لوازم آرایشی و بهداشتی یکی از موارد پرسود و کم دردسر برای تجارت است که به دلیل استفاده زیاد از آن در ایران، بسیاری از تجار تصمیم به واردات لوازم آرایشی گرفته‌اند.

در این بخش به شرایط و مراحل واردات لوازم بهداشتی و آرایشی، واردات لوازم آرایشی از چین، کره، ترکیه و دبی پرداختیم و هزینه واردات لوازم آرایشی را از تمامی جهات بررسی کردیم. اگر قصد واردات این محصول پرسود را دارید؛ پیشنهاد می‌کنیم که با شرکتی معتبر همکاری کرده تا به بهترین نحو ممکن بتوانید لوازم آرایشی و بهداشتی را وارد کشور کنید.

جهت مطالعه بیشتر درباره شرایط و چگونگی ترخیص کالا از سایر گمرکات میتوانید از لینک های زیر اقدام کنید : 
ترخیص کالا از گمرک شهریار 

ترخیص کالا از گمرک غرب تهران

 

سوالات متداول

  • بهترین برند لوازم آرایشی برای واردات کدام است؟

برندهایی مانند لدورا، مک، نارس و میبیلین از بهترین و پرطرفدار ترین برندهای آرایشی برای واردات هستند.

  • آیا لوازم آرایشی محصولات مناسبی برای واردات هستند؟

با توجه به مصرف بالای لوازم آرایشی و بهداشتی در کشور، واردات این محصولات صد در ۱۰۰ می‌تواند به سود بالا ختم شود.

  • هزینه واردات لوازم آرایشی چقدر است؟

هزینه واردات لوازم آرایشی به چندین بخش مختلف تقسیم بندی می‌شود. هزینه منبع، هزینه حمل و نقل لوازم آرایشی و بهداشتی و هزینه ترخیص، از اصلی ترین مواردی هستند که در هزینه تمام شده واردات لوازم آرایشی تاثیر می‌گذارند.

  • بهترین لوازم آرایشی برای واردات کدام است؟

انتخاب لوازم آرایشی برای تجارت بستگی به بازار هدف دارد، این که کدام محصول در ایران طرفدار زیادی دارد، بستگی به آمار فروش محصولات آرایشی نیز دارد. برای مثال محصولات آرایشی مربوط به لب، چشم و صورت قطعا پرسود خواهند بود.

جهت دریافت مشاوره رایگان در روند فعالیت خود می‌توانید از فرم زیر با کارشناسان ما در ارتباط باشید .

Picture of محمود زارعی
محمود زارعی

به بسیاری از واردکنندگان، تولید کنندگان و صادرکنندگان خدمات رسانی کرده ام. در این وبسایت تجربیات 20 ساله من در حوزه ترخیص کاری و گمرک در اختیار شما قرار می‌گیرد تا در واردات، صادرات و ترخیص کالا با چالش مواجه نشوید. سعی شده در تمامی مطالب سایت حداکثر نکات اشاره شود، ولی اگر نکته ای برای شما سوال است، حتما در قسمت کامنت ها بپرسید، در اولین فرصت به آن پاسخ خواهم داد.

شماره تماس

021-28111121