چرا واردات از امارات را انتخاب کنیم؟
بی شک شرایط جغرافیایی ایران را نباید فراموش کنید. همانطور که گفته شد، امارات کشوری در جنوب خلیج فارس، با دسترسی به راههای آبی است که از قطبهای بازرگانی جهان محسوب میشود. بیش از ۸۰ درصد جمعیت دبی را افراد غیربومی تشکیل میدهند که غالباً نیز به زبان انگلیسی صحبت میکنند و ارتباط با فروشندگان آنها آسان است. همچنین بسیاری از شرکتهای اروپایی در دبی مستقرند و بیشترین واردات به دبی توسط شرکتهای اروپایی انجام میشود که شامل تجهیزات تولید برق، تجهیزات حمل و نقل، واردات ماشین آلات تجاری و کالاهای خانگی است. در نهایت بسیاری از این کالاهای باکیفیت از دبی وارد ایران میشوند.
دبی یکی از مهمترین شهرهای امارات متحده عربی است که دارای ۲۷ منطقه آزاد تجاری میباشد که امکان تجارت آسان را برای بازرگانان فراهم میکند. مهمترین این مناطق برای واردات کالا شامل واردات از بندر جبل علی، واردات از بندر رشید و حمریه است. بندر جبل علی واقع در دبی، نزدیکترین گزینه به بندرهای جنوبی ایران است و کوتاهترین راه برای انتقال کالا به ایران را برای تجار فراهم میکند.
ترخیص کالا از دبی مزیت دیگری نیز دارد، و آن هم این است که اماراتیها از تجهیزات و امکانات روز دنیا بهرهمند هستند. به همین سبب ترخیص در امارات گزینه مناسبی برای تجار به حساب میآید.
نکته قابل توجه این است که بیشترین صادرات امارات از فرودگاه دبی و راههای دریایی به اقصی نقاط دنیا انجام میشود.
از طرفی غالب تجارتهای بزرگ بین کشورهای کره جنوبی، کشورهای حاشیه خلیج فارس و چین، در دبی صورت میگیرد و تجارت با دبی برای تجار ایرانی نیز با مزایا و سود همراه است.
مزایای واردات از دبی؛ مالی و تجاری
علاوه بر مواردی که ذکر شد، واردات از دبی سود فراوان به همراه دارد و مقرون به صرفه نیز هست. دانستن این نکات باعث میشود که دبی یکی از مقصدهای اصلی برای واردکنندگان ایرانی باشد و ندانستن آن هم منجر به از دست رفتن فرصتی بسیار عالی برای خرید و واردات و کسب سود است. در ادامه به مزایای واردات از دبی میپردازیم:
- هزینه مناسب واردات از دبی به ایران
- واردات کالاهای باکیفیت از دبی به ایران
- واردات از نقاط مختلف دنیا به واسطه دبی
- امکان مرجوع کردن کالا
- هزینه پایین ترخیص کالا از دبی و در دبی
در ادامه، هر یک از این مزایا را به تفصیل شرح خواهیم داد.
مقرون به صرفه بودن واردات از دبی
واردات از امارات به علت مجاورت با ایران، نسبت به واردات از سایر نقاط، کمهزینهتر است. واردات از دبی و حمل و نقل کالا به ایران و انجام روند ترخیص با هزینه کم و سرعت بالاتری انجام میگیرد.
امکان خرید کالاهای باکیفیت و متنوع اروپایی از دبی
در حال حاضر امکان خرید و واردات بسیاری از کالاهای باکیفیت به کشور، به علت وجود تحریمها وجود ندارد. واردات از دبی این روند را تسهیل کرده است. درواقع تجار ایرانی با خرید انواع کالاهای باکیفیت اروپایی از بازارهای دبی میتوانند اقدام به واردات کالا کنند. همچنین ورود انواع کالاها از تمام نقاط دنیا به امارات بازار دبی را به بازاری پر از اجناس، مواد اولیه و… برای خرید تجار تبدیل کرده است.
واردات از اقصی دنیا به واسطه دبی
نکته دیگر از مزایای واردات از امارات نقش واسطهای دبی برای تجار ایرانی است. بدین صورت که بازرگانان میتوانند محصولات موردنظر خود را خریداری کرده و دبی را به عنوان مقصد دریافت کالا معرفی کنند و پس از ورود محموله وارداتی به دبی، برای ارسال آن به ایران اقدام کنند.
امکان مرجوع کردن کالا
یکی از موارد مهم برای تجار ایرانی امکان مرجوع کردن کالا است. در برخی موارد ممکن است شما از کیفیت کالای خریداری شده راضی نباشید یا کالا دچار نقص باشد. یکی از مزایای واردات از دبی که شرکت راهکار تجارت پایا نیز خدمات آن را ارائه میدهد مرجوع کردن کالا در صورت عدم رضایت خریدار به فروشنده است.
هزینه پایین واردات از دبی
طی کردن روند واردات از اقصی نقاط دنیا ملزم به طیکردن تشریفات امور گمرکی و پرداخت حقوق گمرکی است؛ واردات از دبی نیز از این امر مستثنی نیست. در سالهای اخیر اما سیاستهای تجاری وضع شده در دبی اهمیت واردات و ترخیص کالا از دبی به ایران را دو چندان کرده است. این سیاستها واردات و ترخیص کالا از دبی را نسبت به سایر کشورها راحتتر و از نظر اقتصادی به صرفه کرده است. لازم به ذکر است انجام مراحل واردات و ترخیص کالا از دبی طبق قوانین بینالمللی و قوانین داخلی هر دو کشور انجام میشود اما همانطور که گفته شد روند واردات از دبی کمهزینهتر است.
هزینه واردات از دبی شامل چه مواردی میشود؟
هزینههای واردات از دبی مانند واردات از سایر نقاط شامل تعرفههای گمرکی، مالیات، بیمه و عوارض گمرکی و… است. اما هزینههای واردات دبی نسبت به سایر نقاط بهصرفهتر است. قیمت قطعی هزینههای واردات از امارات قابل ذکر در مقاله نیست؛ زیرا هزینهها تغییر میکند؛ اما بهطورکلی هزینههای واردات از دبی شامل موارد زیر است:
- هزینههای بیمه کالا
- هزینههای مربوط به حمل و نقل بین المللی کالا
- هزینه بارگیری کالا در مرزهای تجاری
- هزینههای ترخیص و امور اداری و تشریفات گمرکی
- هزینههای مالیاتی
- عوارض ورودی کالا
- هزینههای مربوط به تعرفههای گمرکی
هزینههای گفته شده مربوط به خرید کالا از مبدأ تا رسیدن کالا به مقصد برای کسب سود خالص است. اگر قصد محاسبه و پرداخت این هزینهها را دارید لازم است که از نوع و دستهبندی کالاهای وارداتی، قوانین و آیین نامههای جدید، شرایط اقتصادی کشور و دیگر عوامل آگاهی داشته باشید؛ پیشنهاد میکنیم برای بررسی و محاسبه هزینههای واردات کالا از دبی با مشاوران بازرگانی شرکت راهکار تجارت پایا بهصورت کاملاً رایگان مشورت کنید.
پرسودترین کالای وارداتی از دبی
بیشتر کالاهای وارداتی از دبی به ایران، بسته به انتخاب هوشمندانه محصول و از همه مهمتر تامینکننده مناسب، میتواند سودآوری بالایی داشته باشد. اما با این وجود برخی از کالاها به دلیل تقاضای گسترده در ایران، کیفیت مطلوب و تعرفه گمرکی مناسب سود بیشتری را برای واردکنندگان به همراه دارند.
از جمله پرسود ترین کالاهای وارداتی از دبی میتوان به لوازم الکترونیکی (خازن، برد، تریستور و فیوز)، قطعات خودرو (گیربکس، صفحه دیسک، کلاچ، تسمه و بلبرینگ) و برخی مواد غذایی (قهوه و شکلات) اشاره کرد.
راههای واردات از دبی با سرمایه کم و صرفه اقتصادی
واردات از امارات به دلایلی که ذکر کردیم میتواند نسبت به واردات از سایر نقاط بهصرفهتر باشد. کم بودن هزینه حمل و نقل، هزینههای ترخیص و تنوع محصولات جزو این عواملاند. اما نکتهای که باعث صرفه جویی در هزینه میشود، آگاهی از فوت و فنهای واردات و تجربه در امر واردات است.
با رعایت نکات زیر امکان واردات با هر سرمایهای برای شما امکان پذیر است.
- آگاهی از روند واردات از دبی؛ کسب اطلاعات و گرفتن مشاوره از افراد کاربلد باتجربه بسیار موثر است.
- دریافت پیش فاکتور از فروشنده؛ مبلغی که هنگام سفارش کالا به شما اعلام میشود ممکن است با هزینه نهایی متفاوت باشد؛ بنابراین اطلاع از هزینه تمام شده برای اطمینان از قیمت کالا در ایران بسیار مهم است.
- خرید عمده از امارات؛ خرید عمده از امارات به دلیل تخفیفهای عمدهفروشی و قدرت چانهزنی بیشتر، میتواند هزینههای واحد را کاهش دهد و در نتیجه سود بیشتری به همراه داشته باشد.
- آشنایی با بازار داخلی؛ طبیعتاً بهترین کالا برای خرید و کسب سود، کالایی است که بازار خوبی در ایران دارد.
- واردات کالاهایی با عمر طولانی؛ کالاهایی را انتخاب کنید که در طی زمان خراب نمیشوند (تاریخ انقضا ندارند) و میتوانید برای مدت زمان بیشتری آنها را در انبار نگهداری کنید.
با رعایت این نکات، واردات از دبی میتواند برای شما با هر میزان سرمایهای امکانپذیر و سودآور باشد.
مراحل ترخیص کالا از دبی
ترخیص کالا از دبی یکی از مراحل مهم واردات از دبی است که شامل مراحلی مانند: تعیین قیمت تمامشدهٔ کالا، تهیه فاکتور، ثبت سفارش، انجام حواله ارزی و پرداخت هزینههای گمرکی و… است. همچنین فراموش نکنید که قبل از اقدام برای واردات حتماً قوانین تجاری امارات را مطالعه کنید. در ادامه به بررسی مراحل ترخیص کالا از دبی برای آشنایی هرچه بیشتر شما با این روند میپردازیم:
آگاه بودن از مشخصات کالا
در قدم اول لازم است تجار اطلاعات کافی از مشخصات فنی و قیمت کالا داشته باشند تا بتوانند در اظهارنامه وارداتی خود مشخصات کالا و قیمت آن را درج کنند.
برآورد هزینه کالای وارداتی به کشور
فرایند قیمت گذاری بر روی کالاها و محصولاتی که از دبی وارد کشورمان ایران میشوند به عواملی نظیر درصد نیاز افراد جامعه، قیمت پایانی کالا، ضعیت بازارهای داخلی برای بررسی بستر فروش کالا و فصل مناسب فروش کالای مورد نظر در بازار بستگی دارد.
بهتر است افراد و شرکتها پیش از انجام هرگونه معامله و واردات کالا، از تعرفههای گمرکی این کالاها باخبر شوند. لازم به ذکر است که فروشنده نیز وظیفه دارد پیش فاکتور محصول را صادر کند.
تعیین قیمت تمامشدهٔ کالا
قیمت تمامشدهٔ کالا هنگامی تعیین میگردد که بر روی کالای مورد نظر محاسبات گمرکی انجام شده باشد. همچنین برگهٔ ترخیص کالا برای کالای مذکور صادر شده باشد. البته هزینههای جابهجایی و انبارداری کالا و … نیز لحاظ شده باشد.
تهیه فاکتور
در این مرحله باید فاکتور مربوط به کالای خود را تهیه کنید. این اسناد توسط فروشنده کالا به شما ارائه میشود. فاکتور، شامل اطلاعاتی مانند نام کالا، قیمت، تعداد و وزن کالا است.
ثبت سفارش کالا
قبل از اقدام به ترخیص کالا از دبی باید سند ثبت سفارش را در دست داشته باشید. برای ثبت سفارش کالا باید با داشتن کارت بازرگانی به سامانه جامع تجارت ایران به نشانی www.ntsw.ir مراجعه کنید. در مرحله ثبت سفارش، آزاد بودن کالا برای واردات، نداشتن تولید داخلی و در اولویت مناسب بودن کالای شما مورد بررسی قرار میگیرد
پس از مرحله ثبت سفارش کالا نوبت به پرداخت هزینهها است. برای پرداخت هزینه خرید کالا و سایر هزینههای ترخیص، شما به حساب ارزی و ارائه حساب بانک مورد نظر هنگام ثبت سفارش نیاز دارید. انجام این مرحله از ترخیص نیاز به داشتن کارت بازرگانی دارد.
حمل کالا از دبی
پس از انتخاب نحوه بارگیری کالا شما به یک شرکت حمل و نقل بینالمللی نیاز دارید تا با توجه به تعهدات ذکر شده بین خریدار و فروشنده در اینکوترمز و پروفرما، هزینه و روش حمل تعیین شود.
رهگیری کالا
رهگیری کالا به طور کل شامل بررسی زمان رسیدن کالا، زمان حرکت کالا از مبدأ و… است. این مرحله توسط شخص خریدار و ترخیصکار قابل انجام است.
پرداخت هزینههای گمرکی
هزینههای گمرکی شامل مالیات و عوارض، بیمه و… میشود. در این مرحله شما باید هزینههای مربوطه را به گمرک پرداخت کنید.
در نهایت توصیه میشود که برای ترخیص کالا، از خدمات یک ترخیص کار مجرب استفاده کنید. این شرکتها معمولاً از تیمهای متخصص در زمینه ترخیص کالا برخوردارند و با دانش خود در این زمینه شما را در انجام مراحل ترخیص کالا کمک خواهند کرد. شرکت راهکار تجارت پایا یکی از همین شرکتهای ترخیص کار است که با بیش از بیست سال سابقه در زمینه ترخیص از کشورهای مختلف و به طور تخصصی ترخیص از دبی، میتواند کمک شایانی به شما کند.
مزایای ترخیص کالا در دبی
به طور کلی مزایای ترخیص کالا از دبی شامل موارد زیر است:
- مرز جغرافیایی نزدیک با کشور ما
- برخورداری از بزرگترین مرز دریایی
- استفاده از گمرکات دبی برای ترخیص کالاهای اروپایی که اجازه داد و ستد با کشور ما را ندارند.
- تعرفه گمرکی مشخص
- نقل و انتقالات سریع وسیله مرزهای تجاری (دریایی، زمینی و هوایی)
- واردات انواع کالا از طریق تجارت با تجار عربی در دبی
- تأمین مواد اولیه مورد نیاز تولیدیهای در دبی
- فعالیت اکثر برندهای مطرح دنیا در دبی
- ارتباط با کشورهای اروپایی و آمریکایی جهت تهیه اجناس
- نظارت بر اصل بودن کالاها
دلایل ذکر شده به علت روابط تجاری مناسب ایران و امارات باعث رونق واردات و صادرات با دبی شده است.
روشهای ترخیص از دبی
ترخیص کالا از دبی به چند شیوه امکان پذیر است. روش ترانشیپ کالا از دبی، کراس استافینگ، ری اکسپورت یا صادرات مجدد و واردات قطعی. در ادامه به توضیح هر یک از این چند روش خواهیم پرداخت.
ترانشیپ کالا از دبی و کراس استافینگ
ترانشیپ به معنای حمل و نقل محموله به مقصد میانی و سپس به مقصد اصلی است. این نوع حمل و نقل زمانی صورت میگیرد که هیچ مسیر مستقیمی به مقصد وجود نداشته باشد. یکی از دلایل انجام این کار، تغییر وسیله حمل و نقل در طول سفر است بهعنوانمثال بارها از کشتی تخلیه و به کشتی دیگر منتقل میشود. دلیل دیگر ادغام محمولههای کوچکتر به یک محموله بزرگ و یا تقسیم یک محموله بزرگ به محمولههای کوچکتر است.
در ترانشیپ همان کانتینر ورودی به ایران ارسال میشود. در این حالت کلیه عملیات توسط لاین کشتیرانی انجام میشود و عملیات گمرکی لازم نیست. طبق حالت کراس استاف کانتینر ورودی به منطقه آزاد جبل علی یا cfs انتقال و محتویات در کانتینر جدیدی با همان چیدمان کانتینر ورودی بارگیری میگردد. تفاوت کراس استافینگ و ترانشیپ در جابهجایی کانتینر و خود بار است. (در ترانشیپ کانتینر جابهجا میشود و در کراس استافینگ محتوای آن) کراس استافینگ برای کالاهایی که اجازه ورود مستقیم به کشور را ندارند، مناسب است. البته واردات از دبی به هر دو روش امکان پذیر است.
ری اکسپورت یا صادرات مجدد re-export
در ری اکسپورت کالا میتواند تا ۶ ماه در انبارهای دبی نگهداری شود و در زمان صادرات با لنج یا کانتینر جابهجا گردد. طبق این شرایط عوارض پرداخت شده عودت داده میشود. یعنی زمانی که شما کالا را خارج کرده و برگه خروج از انبار را در اختیار عوامل گمرکی در دبی قرار میدهید میتوانید وجه ضمانتی خود را که پرداخت کرده بودید، پس بگیرید. در این حالت مالیات ارزش افزوده هم لازم نیست. ترخیص از دبی به روش صادرات مجدد برای کسانی که به زمان بیشتری برای واردات کالای خود نیاز دارند، گزینه مناسب و کارآمدی است. چراکه اگر شما فرصت کافی را داشته باشید میتوانید با صرف هزینه کمتری کالای خود را ترخیص کنید.
ترخیص کالا از دبی به روش واردات قطعی
در این حالت کالا با پرداخت ۵ درصد عوارض و ۵ درصد مالیات ارزش افزوده ترخیص قطعی میگردد و سپس میتوان کالا را در داخل دبی معامله کرد و یا دوباره صادر نمود. در صورت صادرات ۵ درصد حقوق گمرکی عودت داده نمیشود ولی میتوان مالیات را پس گرفت. این روش در ترخیص کالا از دبی مناسب افرادی است که قصد دارند کالا را داخل خاک امارات ترخیص کنند. دلیل آن نیز به هر شکلی قابل قبول است. اگر قصد دارید کالای خود را قبل از رسیدن به ایران معامله کنید این روش بهترین گزینه برای شماست.
ترخیص کالای وارداتی از دبی به کمک ترخیص کار گمرک
شما میتوانید با بکارگیری ترخیصکار گمرک، کالای خود را در کوتاه ترین زمان ممکن و کمترین هزینه از گمرکات ایران ترخیص کنید. ترخیصکار گمرک بهواسطه آگاهی نسبت به قوانین گمرکی، موقعیت، تجربه کاری و مزایای گمرکات میتواند از هدر رفت هزینه و زمان جلوگیری کرده و راندمان تجارت و بازرگانی را دوچندان کند. مجموعه راهکار تجارت پایا با بیش از دو دهه سابقه فعالیت در امر ترخیصکاری، مفتخر است که تمام امور ترخیص کالا از گمرک را با بالاترین سرعت برعهده گرفته و به سرانجام برساند.
بهترین روش حمل برای واردات از دبی
برای حمل کالا از دبی به ایران امکان استفاده از دو روش حمل دریایی و هوایی امکان پذیر است. هرکدام از این روشها مزایا و ملزومات خود را دارند. به طور مثال برای حمل کانتینر از دبی امکان استفاده از روش حمل هوایی وجود ندارد و فقط از طریق حمل دریایی میتوان آن را منتقل کرد. در ادامه به بررسی هر یک از روشهای حمل به طور جداگانه میپردازیم.
حمل دریایی از دبی
حمل دریایی کالا از دبی به ایران یکی از رایجترین روشهای حمل و نقل برای ارسال کالاهای صادراتی و وارداتی است. در حمل دریایی از دبی، بسته به نوع کالا و حجم آن، از کانتینرهای مختلفی استفاده میشود. برای مثال، کانتینرهای ۲۰ فوتی، ۴۰ فوتی، ۴۰ فوتیهای کنترل شده و ۴۵ فوتی که برای حمل کالاهایی با حجم بالا مورد استفاده قرار میگیرند. همچنین، در صورت نیاز به ارسال کالاهای سنگین و بزرگ، از کانتینرهای Flat Rack و Open Top نیز استفاده میشود. برای حمل دریایی کالا از دبی به ایران، نیز باید از مسیرهای حمل و نقل دریایی مختلفی استفاده کرد. برای مثال، میتوان کالا را از بندر جبل علی در دبی وارد کانتینرهای حمل کرده و سپس با استفاده از خطوط حمل و نقل دریایی مختلف مانند خطوط مرسین و اماسسی، آن را به بنادر مختلف ایران ارسال کرد.
حمل کالا به روش دریایی هزینه واردات از دبی را کاهش میدهد.
حمل هوایی از دبی
استفاده از روش حمل هوایی برای کالاهای عادی توصیه نمیشود؛ زیرا گرانتر است. اگر قصد واردات با سرمایه کم دارید و عجلهای نیز برای دریافت سفارشتان ندارید، میتوانید روش حمل دریایی را انتخاب کنید. با حمل دریایی زمان حمل و نقل کالای شما افزایش مییابد؛ اما هزینه مورد نیاز برای واردات از دبی تا حد زیادی کاهش مییابد.
واردات چمدانی از دبی
واردات چمدانی در واقع همان واردات محصولات خریداری شده توسط مسافران از کشور امارات به ایران است. معمولا افرادی که به دلایل مختلفی مکررا به کشور امارات سفر میکنند، به واردات چمدانی رو میآورند. منطقی است که در این روش از واردات کالا، محصولات کم حجم و قیمت مناسب وارد کشور شود. برتری قابل توجه این روش از واردات کالا، عدم نیاز به پرداخت هزینههای گمرکی است و مسافر میتواند کالا را به عنوان بار همراه خود، به راحتی، با کمترین هزینه و بالاترین سود وارد کشور کند.
طبق قوانین و مقررات گمرکی، محصولی که مسافر به عنوان بار خود وارد کشور میکند، باید تنها برای نیاز شخصی باشد و برای ترخیص بار، مسافر باید به گمرک اثبات کند که محصول مورد نظر صرفاً برای استفاده شخصی است و هیچ کارکرد تجاری ندارد. تجارت چمدانی زمانی غیرقانونی محسوب میشود که فردی از طریق سهمیه مسافری خود، محصولی را با کارکرد تجاری وارد و ترخیص کند.
مشکلات قانونی واردات چمدانی از دبی
در قانون واردات و گمرک ایران چیزی به نام تجارت چمدانی وجود ندارد؛ قانون، تجارت چمدانی را با نام کالای همراه مسافر از خارج از کشور میشناسد. به گفته عضو هیئت علمی دانشگاه علامه طباطبایی، به دلیل در نظر گرفتن حقوق و امکانات برای مسافرین، برخی افراد بدون پرداخت گمرک و با استفاده از قانون مربوط به حقوق مسافرین؛ اقدام به واردات کالا با چمدان میکنند که خلاف قانون هم نیست.
البته این نوع از تجارت میتواند آثار منفی مانند کلاهبرداری، قاچاق و تقلب را به همراه داشته باشد. مهمتر از همه به دلیل اینکه نظارتی بر واردات کالاهای چمدانی وجود ندارد، درصد ورود کالاهای غیر اصل و تقلبی به کشور افزایش پیدا میکند.
نکات مهم واردات از دبی
تجارت با امارات نیازمند آشنایی با قوانین گمرکی این کشور و آگاهی از مشکلات احتمالی است. کشور امارات در زمینه اعمال قوانین سختگیرانه عمل میکند و انجام یک تجارت خوب مستلزم رعایت نکات زیر است:
- آشنایی با قوانین کشور امارت متحده عربی و شرایط تجارت در دبی قبل از اقدام
- بررسی بازار فروش کالا برای کسب حتمی سود
- خرید از نمایندگیهای معتبر شرکتهای خارجی زیرا کالاهای غیر استاندارد در بازار دبی زیاد است
- حمل کالا از بندر دبی از طریق لنجهای باری و حمل کالا با کانتینر
- توجه به کیفیت کالا و نیفتادن در دام ارزان بودن
- در نظر گرفتن تأخیر در حمل
- استفاده از شعب بانکهای صادرات و ملی در دبی برای انجام امور ارزی
- استفاده از روش اعتبار اسنادی برای واردات کالا
رعایت تمامی این نکات از متضرر شدن شما جلوگیری کرده و میتواند سود خوبی را به همراه داشته باشد؛ چون همانطور که گفتیم واردات از دبی به علت سود دهی بالا یکی از مبدأهای محبوب واردکنندگان ایرانی است. پس اشتباه نکردن در این مسیر بسیار مهم است.
جمعبندی
واردات از امارات علاوه بر فراهم کردن فرصتهای کسبوکار، میتواند به رشد اقتصادی و سودآوری منجر شود. با این حال واردات از دبی به ایران با موانعی مانند مشکلات گمرکی، نوسانات نرخ ارز و… روبهرو است. بنابراین، ارائه راهکارهایی از سوی متخصصین مجرب در این حوزه برای پیشگیری از موانع و تسهیل در فرآیند واردات بسیار مهم است. مجموعه راهکار تجارت پایا با بیش از ۲۰ سال سابقه در زمینه تجارت و بازرگانی آماده است که در کنار شما بازرگانان و تجار محترم، فعالیتهای بازرگانی را تسهیل کرده و اقدامات لازم را برای جلوگیری از هدر رفت زمان و هزینههای مالی به عمل آورد.
سوالات متداول
۱- بهترین کالا برای واردات از دبی چیست؟
کالاهای وارداتی از دبی متنوعاند. هریک سود مختص به خود را دارد. اما به طور کلی واردات قطعات خودرو، لوازم جانبی موبایل و… پرسودترینها محسوب میشوند.
۲- واردات از امارات چقدر طول میکشد؟
زمان واردات کالا از دبی با توجه به نوع کالا و روش حمل متفاوت است. واردات و ترخیص از دبی از ۳ الی ۳۰ روز متفاوت است.
۳- کمترین سرمایه برای واردات از دبی چقدر است؟
برای واردات از دبی روشهایی وجود دارد که واردات با سرمایه کم را نیز امکان پذیر میکند. مانند واردات چمدانی. ولی در کل باتوجهبه نوع کالا و تعداد کالا و… سرمایه مورد نیاز از کم به زیاد متغیر است.
۵- چگونه محصولاتی که میخواهم از دبی وارد کنم را پیدا کنم؟
پیدا کردن محصولات از طریق اینترنت و سایتهایی مانند Alibaba، Global Sources و… و روشهای دیگری مانند شرکت در نمایشگاههای تجاری و بازدید از بازارهای واقع در دبی امکان پذیر است.
۶- واردات از امارات به ایران محدودیت دارد؟
برخی کالاها برای واردات از دبی در لیست تحریمها قرار دارد و برخی دیگر نیز مشمول قوانین گمرکی ایران میشود. اطلاع از این کالاها برای واردات حیاتی است.
سلام وقت بخیر
ممنونم از مقاله ی جامعتون
میخواستم بپرسم حداقل سرمایه لازم برای واردات لوازم الکتریکی از دبی چقدر هستش؟
سلام دوست عزیز وقت بخیر🌹
شما میتوانید با هر مبلغی نسبت به واردات لوازم الکتریکی از دبی اقدام کنید. جهت دریافت مشاوره رایگان با کارشناسان مجموعه با شماره تلفن ۰۲۱۲۶۶۵۷۳۷۱ تماس حاصل فرمائید.
سلام
در رابطه با واردات چمدانی میخواستم بپرسم شرایط واردات چمدانی تلفن همراه به چه صورت هستش؟
سلام دوست عزیز وقت بخیر
امکان واردات چمدانی موبایل به کشور وجود ندارد و این موضوع قاچاق کالا محسوب میشود. یک شخص تنها مجاز به وارد کردن یک موبایل به داخل کشور است؛ البته به غیر از گوشی آیفون ۱۴ که امکان ریجستری آن وجود ندارد.
ممنون از توجه شما.
سلام
آیا در واردات چمدانی ده عدد کاپشن و دوعدد اسکوتر وسه عدد لپ تاپ رو میتونم بیارم؟
یه قطعه کوچیک از خودرو هم میشه؟؟
سلام وقت بخیر🌹 جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن ۰۲۱۲۸۱۱۱۱۲۱ تماس حاصل فرمائید.
میتونیم بدون کارت بازرگانی مقدار کمی مثلا به ارزش ۲۰۰میلیون کالا وارد کنیم؟؟!؟
سلام وقت بخیر.
خیر بدون کارت بازرگانی امکانش نیست
بله خیلی راحت- ۲۰۰ میلیون که عددی نیست – هر چند میلیارد میتونی جنس وارد بکنی بدون داشتن کارت بازرگانی- خیلی هم راحت.
خیلی ها هم دارن این کار را انجام میدن – خود من با ۸۰۰ لاستیک از دبی میارم.
با سلام و عرض ادب
چطور میتونم یه کالایی در حوزه مواد غذایی به دبی صادر کنم؟ امکان ارتباط غیر حضوری با فروشندگان عمده مواد غذایی در دبی هست؟
سلام وقت بخیر 🌹
باید حضوری تشریف ببرید مذاکره کنید با توزیع کننده ها و فروشگاه های زنجیره ای
آیا با کسی که کارت بازرگانی داره میتونم منم کالا بیآرم؟
سلام وقت بخیر. آیا مشاوره و پیشنهاد جهت صادرات یا واردات کالای خاصی رو هم میدین اگه شخصی علاقمند باشه اما اطلاعات کافی نداشته باشه ؟
سلام وقت بخیر 🌹 جهت انجام مشاوره رایگان با شماره تماس های درج شده در سایت تماس حاصل فرمائید.