Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

ترخیص کالا از گمرک

ترخیص کالا از گمرک مهم ترین مرحله در واردات محسوب می‌شود. پروسه ترخیص فرآیندی پیچیده و تخصصی است که انجام آن مستلزم دانش فنی، آگاهی از قوانین تجارت بین الملل و از همه مهم‌تر تجربه عملیاتی می‌باشد. درصورتی که واردکننده مراحل ترخیص کالای خود را به فرد و یا تیم متخصصی واگذار نکند، نه تنها ممکن است زمان و محموله خود را از دست دهد، بلکه متحمل پرداخت هزینه‌های گزاف نیز خواهد شد. شرکت راهکار تجارت پایا با بیش از ۲۰ سال سابقه در امور بازرگانی و با شعار پایبندی به تعهدات، آماده ارائه صفر تا صد خدمات ترخیص کالا در سریعترین زمان ممکن است. در این مقاله تمام سعی خود را بر آن داشته تا مراحل ترخیص را به صورت تخصصی، به علاقه‌مندان این حوزه آموزش دهیم.

جهت دریافت مشاوره رایگان در روند فعالیت خود می‌توانید از فرم زیر با کارشناسان ما در ارتباط باشید .

پادکست ترخیص کالا از گمرک: 

در پادکست زیر درباره مراحل ترخیص کالا از گمرک اعم از اخذ پروفرما، ثبت سفارش، دریافت مجوز ها، تهیه حواله خرید کالا، فرایند حمل کالا و سایر موارد مراحل ترخیص کالا، معرفی بنادر و گمرکات کشور، توضیح مختصر نسبت به کالا های ممنوعه برای ترخیص کالا، ترخیص کار و اجرت آن و هزینه ترخیص کالا صحبت شده است.

 

ترخیص کالا از گمرک چیست؟

ترخیص کالا از گمرک فرآیندی است که طی آن؛ کالاهای وارداتی یا صادراتی پس از انجام مراحل قانونی و تشریفات گمرکی، مجاز به ورود یا خروج از کشور می‌گردند. (ما در این مقاله به ترخیص کالاهای وارداتی خواهیم پرداخت.) 

 این فرآیند حیاتی برای اطمینان از رعایت قوانین تجاری و حفظ امنیت ملی است و نقش مهمی در تنظیم و نظارت بر تجارت بین‌المللی دارد.

ترخیص کالا را از کجا شروع کنیم؟

ترخیص کالا از زمانی آغاز می‌شود که کالا به بندر یا فرودگاه مقصد رسیده باشد؛ درواقع تفاوت اصلی ترخیص با واردات در همین مورد است. برای شروع ترخیص کالا از گمرک ایران ابتدا باید از مقررات وارداتی کشور و سپس از تمام مدارک لازمی که باید ارائه دهید آگاهی یابید. نکته دیگری که باید بدان توجه کنید زمان ترخیص است؛ زمان ترخیص کالا به شدت تحت تأثیر روند، تجربه ترخیص کار و شرایط گمرک است. در ادامه با مراحل ترخیص کالا از گمرک آشنا می‌شویم . 

مراحل ترخیص کالا از گمرک

  1. اخذ پروفرما از صاحب کالا
  2. اقدام برای گرفتن ثبت سفارش NTSW
  3. اخذ مجوز های بانکی از بانک عامل
  4. حواله خرید کالا
  5. فرایند بارنامه و حمل کالا به ایران
  6. گرفتن ترخیصیه از شرکت حمل و قبض انبار کالا
  7. اظهار در سامانهepl
  8.  گرفتن کوتاژ
  9. تعیین مسیر گمرکی
  10. واریز وجه حقوقی و عوارض گمرکی

۱۱. واریز ۲% مالیات علی الحساب (در صورت معافیت نیاز به پرداخت نیست)

۱۲. اخذ مجوزهای مورد نیاز

۱۳. گرفتن کد رهگیری از بانک عامل (ساتا)

۱۴. صدور پروانه الکترونیک

۱۵. محاسبه عوارض انبارداری

۱۶. ورود کامیون و بارگیری کالا

۱۷. بررسی مجدد کالا از طرف دایره درب خروج گمرک ایران

۱۸. خروج کالا و تحویل کالا به انبار ذکر شده در سامانه epl

در ادامه به بررسی تمامی این مراحل خواهیم پرداخت. با ما همراه باشید .

۱- اخذ پروفرما اینویس (پیش فاکتور) از صاحب کالا

اولین مرحله برای ترخیص کالا از گمرک، مرحله‌ی دریافت پروفرما می‌باشد. قبل از اقدام به خرید کالا و ثبت فاکتور نهایی، می‌توانید با ارائه مشخصات کالا از شرکت تامین کننده، پیش فاکتور را دریافت کنید.

در این سند موارد مهمی از جمله نحوه پرداخت، تعهد طرفین، موارد مربوط به اینکوترمز و … مشخص شده که برای شما و صاحب کالا قابل بررسی است. در واقع پیش فاکتور برای بررسی ورود کالا به داخل کشور است.

۲- اقدام برای دریافت ثبت سفارش NSTW

اخذ ثبت سفارش قبل از ترخیص کالا یکی از پیش‌نیازهای ترخیص است. برای ثبت سفارش در سامانه جامع تجارت ایران (NTSW) داشتن کارت بازرگانی الزامی است. در ثبت سفارش از طریق بارگذاری پروفرما در این سامانه، کالای شما مورد بررسی قرار می‌گیرد تا قوانین وارداتی مانند: آزاد بودن کالا برای واردات، عدم تولید داخلی، ممنوعه نبودن و اولویت کالایی بررسی شود. در نهایت پس از بارگذاری پیش فاکتور، مجوز ثبت سفارش و واردات کالا صادر می‌شود.

دریافت مجوز از بانک مرکزی برای ترخیص کالا

۳- دریافت مجوز از بانک مرکزی

پس از دریافت مجوز ثبت سفارش باید برای حواله خرید کالا (مبلغ ارزی) اقدام نمایید. پس از مراجعه به شعبه بانکی که در ثبت سفارش خود آن را به اداره بازرگانی در پروفرما معرفی کرده اید، باید از همان بانک درخواستی با عنوان تخصیص ارز به بانک مرکزی ارسال کنید.

۴- حواله ی خرید کالا (تامین ارز) در ترخیص کالا از گمرک

پس از تخصیص ارز و گرفتن تاییدیه از بانک مرکزی، با مراجعه به بانک عامل میتوانید مبلغ خرید کالای خود را با نرخ نیمایی برای فروشنده حواله کنید. هر میزان که تخصیص ارز به شما تعلق بگیرد، ۳۵ درصد آن مبلغ را باید به عنوان ضمانت (جهت حصول اطمینان از واردات کالا) در نزد بانک عامل قرار دهید. این وجه پس از واردات کالای شما و ارائه اسناد مربوطه مبنی بر صحت اطلاعات ثبت شده، قابل استرداد خواهد بود.

۵- فرآیند حمل کالا به ایران ، بارنامه و اینکوترمز

کالای خریداری شده شما از راه‌های زیر وارد کشور می‌شود:

  • کالا توسط راه‌های دریایی به بنادر ایران وارد می‌شود.
  • کالا توسط راه‌های هوایی به تمامی فرودگاه‌های ایران که دارای کارگو می‌باشند ارسال می‌شود.
  • کالاهایی که از کشورهای اروپایی خریداری شده باشند عمدتا از طریق مرز بازرگان و به صورت زمینی وارد کشور می‌شوند.

۶- گرفتن ترخیصیه از شرکت حمل و قبض انبار کالا

ترخیصیه یا delivery order مدرک و سندی است که ترخیصکار بعد از ورود کالا به مرز (گمرک)، از شرکت حمل و نقل دریافت می‌کند.  ترخیصیه شامل مشخصات گیرنده، نام وسیله حمل کننده، شماره بارنامه و تاریخ صدور، محل بارگیری، محل تخلیه، تعداد و نوع کالا، بسته بندی، شرح کالا، وزن خالص، نام شرکت کشتیرانی با مؤسسه حمل ونقل، مشخصات وسیله حمل و شماره فهرست کل بار می‌شود.

۷- ثبت کالا در سامانه EPL

قدم بعدی در فرآیند ترخیص، بارگذاری مدارک در سامانه (پنجره واحد تجارت فرامرزی) است. پس از وارد کردن کد، مشخصات کالای شما وارد سامانه ‌ای پی ال می‌شود (ترخیصیه الکترونیکی). در این مرحله کلیه اطلاعات حمل با اطلاعات ثبت سفارش در سامانه EPL لینک می‌شود.

دریافت کوتاژ برای ترخیص کالا

۸- دریافت کوتاژ

پس از بارگذاری مدارک در سامانه EPL، کد هشت رقمی به کالای شما اختصاص پیدا می‌کند. این سامانه فرم اظهار نامه کالای شما را قفل و آن را به کارکنان گمرک معرفی می‌کند. به این فرایند به اصطلاح کوتاژ (کانتر کردن) گفته می‌شود. اگر از کوتاژ در سامانه جامع  گمرکی برای صادرات کالا استفاده کنید؛ کوتاژ صادراتی (اظهارنامه صادراتی ) و اگر از این سیستم برای واردات کالا استفاده کنید به آن کوتاژ وارداتی گفته می‌شود.

لازم به ذکر است که پس از انجام این فرایند، دسترسی شما به اطلاعات محموله قطع شده و اگر اشتباهی صورت گرفته باشد، شما متحمل پرداخت جرائم خواهید شد.

۹- تعیین مسیر گمرکی در فرآیند ترخیص کالا

در گمرک ایران، واردکنندگان مطابق حسن سابقه و تجربه به چند مسیر متفاوت هدایت می‌شوند. انواع مسیر ترخیص کالا شامل مسیر سبز، مسیر زرد و مسیر قرمز می‌شوند. در ادامه به توضیح هریک می‌پردازیم:

  1. مسیر سبز: نیازی به ارزیابی و بررسی اسناد و کنترل ارزش و تعرفه ندارد.
  2. مسیر زرد: فقط نیاز به بررسی اسناد و کنترل ارزش کالا دارد.
  3. مسیر قرمز: کالا نیاز به ارزیابی، تطبیق اسناد و همچنین بررسی و کنترل ارزش و تعرفه کالا دارد.

10- واریز وجه گمرکی

مرحله بعدی از مراحل ترخیص کالا، ارجاع به گمرک و پرداخت هزینه‌های لازم است که با مراجعه به سایت payment به صورت آنلاین قابل پرداخت است.

۱۱- واریز ۲ درصد مالیات علی الحساب در ترخیص کالا از گمرک

واریز مالیات علی الحساب به منظور جلوگیری از فرار مالیات کارت‌های بازرگانی یکبار مصرف تصویب شده است. طبق این قانون شما موظف به پرداخت ۲ درصد ارزش ریالی کالا + ارزش سیف حقوق ورودی هستید. البته شرکت های تولیدی و یا برخی از دارندگان کارت‌های بازرگانی با ارائه مدارکی مبنی بر خوش حسابی و یا انجام ۳ سال واردات پیاپی از این قانون معاف هستند.

۱۲- اخذ مجوزهای مورد نیاز در ترخیص کالا از گمرک

در این مرحله با توجه به نوع کالا، الزام به اخذ مجوزاتی هستیم که توسط کارشناسان گمرک برای ما تعیین می‌شود. به طور مثال برای واردات مواد غذایی نیاز به اخذ مجوز اداره‌ی بهداشت است. مجوزهای دیگر عبارتند از:

  • استاندارد
  • قرنطینه
  • تعیین ماهیت
  • وزارت دفاع
  • وزارت راه
  • محیط زیست و …
مجوز های لازم برای ترخیص کالا

۱۳- اخذ کد رهگیری از بانک عامل(ساتا)

پس از مراجعه به بانک عامل و ارائه مدارک مورد نیاز، کد رهگیری (کد خروج یا ساتا) دریافت خواهید کرد که در مرحله بعدی یعنی پروانه الکترونیک به آن نیاز پیدا می‌کنید.

۱۴- صدور پروانه الکترونیک در ترخیص کالا از گمرک

از زمان الکترونیکی شدن سامانه‌ها، دیگر چیزی تحت عنوان پروانه سبز گمرکی نداریم. شماره پروانه گمرکی با قابلیت استعلام و پروانه الکترونیکی جایگزین آن شده است.

پس از دریافت و ثبت کد رهگیری، مجوزها، واریز وجه گمرکی، مالیات علی الحساب و تایید کارشناس می‌توانید پروانه الکترونیک خود را دریافت کنید.

۱۵- محاسبه عوارض انبارداری در ترخیص کالا

هزینه نگهداری کالا در فرآیند ترخیص را هزینه انبار داری می‌گویند.

برای کالاهای دریایی این هزینه تحت عنوان عوارض بندری دریافت می‌شود که بسته به ارزش، حجم، وزن و مدت زمان ماندگاری کالا متغیر است.

هزینه انبارداری برای ترخیص کالا

۱۶- ورود کامیون و بارگیری کالا

برای گرفتن کامیون باید شماره آن را در سامانه EPL وارد نمایید. هنگام بارگیری مشخص خواهد شد که بار شما به کدام انبار خواهد رفت.

در حال حاضر امکان رهگیری مسیر کامیون برای خروج کالا فراهم شده است. لازم به ذکر است در این مرحله، باید کد شناسه‌ی انبار در ای پی ال بارگذاری شود.

بازرسی گمرکی برای ترخیص کالا

۱۷- بررسی مجدد کالا از طرف دایره درب خروج گمرک ایران

پس از بارگیری کالا حین خروج از گمرک در دایره درب خروج گمرک کالا مجددا مورد بررسی قرار خواهد گرفت. بعضی از گمرکات در دایره درب خروج خود نیز ارزیاب و کارشناس و یا یکی از این دو مرحله را دارند.

یعنی ممکن است در دایره خروج نیز با فرایند بررسی به روش مسیر قرمز روبرو شوید. پس از تایید و دریافت دستور خروج از گمرک کالای شما ترخیص خواهد شد.

۱۸- خروج کالا و تحویل کالا به انبار ذکر شده در سامانه epl

کالا پس از خروج از گمرک تا زمان ورود به انبار و حتی پس از آن قابل پیگیری است. نیرو های امنیتی کشور مثل نیروی انتظامی به تمامی اسناد ثبت شده در سامانه EPL دسترسی خواهند داشت.

این کنترل و نظارت دقیق به منظور جلوگیری از قاچاق کالا مطرح شده است. پس از ورود کالا به انبار مسئول انبار ورود کالا را ثبت می‌نماید.

خروج کالا و تحویل کالا به انبار ذکر شده در سامانه epl

مدارک لازم برای ترخیص کالاها از گمرک

برای ترخیص کالاها از گمرک چه فرد چه شرکت بازرگانی باید مدارکی را در اختیار داشته باشد. در ادامه تمامی این موارد را به طور کامل نام می‌بریم:

هزینه ترخیص کالا

به منظور تکمیل فرایند ترخیص کالا از گمرک، هزینه ای تحت عنوان هزینه ترخیص کالا ا بازرگانان اخذ میگردد. این هزینه بر اساس چند فاکتور توسط گمرک تعیین میگردد که این عوامل تعیین کننده به شرح زیر هستند:

  • حقوق گمرکی و سود بازرگانی: صاحب کالا موظف به پرداخت درصد معینی از ارزش کالا به گمرک است. این درصد در کتاب تعرفه ها برای تمامی کالاها تعیین شده است. برای مثال تعرفه واردات کالای x، پنج درصد است یعنی صاحب کالا باید ۵ درصد از ارزش کالا را به گمرک پرداخت کند.
  • اخذ مجوز: با توجه به نوع کالا، نیاز است تا مجوزهای مختلفی مانند مجوز استاندارد، انرژی اتمی، بهداشت و … از ادارات مربوطه اخذ گردد. صدور این مجوزات نیامند پرداخت هزینه ای است که باید توسط صاحب کالا پرداخت گردد.
  • تخلیه و بارگیری: هنگام ورود کالا به مبادی کشور، گمرک وظیفه تخلیه و بارگیری کالا را بر عهده دارد. (گمرک این مبلغ را بر اساس وزن بار تعیین میکند.) به همین منظور صاحب کالا موظف به پرداخت هزینه تخلیه و بارگیری کالا است.
  • بیمه: بر اساس قوانین، صاحب کالا موظف به پرداخت ۰.۵ درصد از ارزش کالا به گمرک است.
  • انبار داری: هزینه انبار داری طبق وزن خالص کالا، نرخ انبارداری و مدت زمان استقرار کالا در انبار محاسبه میگردد.

البته توجه داشته باشید که هزینه ترخیص کالا تحت شرایطی میتواند کاهش پیدا کند. درصورتی که فردی با تجربه، متخصص و آگاه با تمامی فوت و فن های ترخیص، فرایند ترخیص کالا را انجام دهد، می‌تواند از هدر رفت هزینه‌ها جلوگیری کند.

شرکت ترخیص کالا و بازرگانی راهکار تجارت پایا یکی از معتبر ترین شرکت های بازرگانی در زمینه ترخیص کالا از گمرکات کشور است که توانسته با بیش از ۲۰ سال فعالیت در زمینه ترخیص و مشاوره بازرگانی در این عرصه خوش بدرخشد. ترخیص کالا از کلیه گمرکات کشور مانند گمرک بوشهر، بندعباس، امام خمینی، غرب تهران، ترخیص کلیه کالاهای مجار برای واردات، اخذ مجوزات از سازمان ها و پشتیبانی ۲۴ ساعته تنها بخشی از مزایای همکاری با این شرکت است. تامین امنیت اقتصادی و مالی تجار، سرعت بالا در انجام فرایند ترخیص و حفظ محرمانگی مشتریان از جمله تعهدات راهکار تجارت پایا است.

نتیجه گیری

ترخیص کالا آخرین مرحله از فرایند واردات کالا است که شامل مراحلی از جمله اخذ ترخیصیه، دریافت کوتاژ، دریافت قبض رسید انبار، بارگذاری در سامانه ELP و… می‌شود. برای انجام هر یک از این مراحل نیاز به آگاهی از مواردی مانند قوانین ترخیص و شرایط آن و نحوه دریافت مدارک است. البته یادآور شویم که تنها آگاهی از موارد ذکر شده کافی نبوده و تجربه عملی است که می‌تواند موثر باشد. در نهایت با اطلاعات کافی و تجربه لازم می‌توانید ترخیص را به نحو احسن به انجام برسانید.

سوالات متداول

مدارک لازم برای ترخیص کالا شامل قبض انبار، ترخیصیه، بارنامه، مجوز ثبت سفارش، گواهی بازرسی و … است. (در متن این مقاله تمامی مدارک مورد نیاز برای ترخیص کالا نام برده شده است.)

مدت زمان لازم برای ترخیص کالا از گمرک به توجه به عوامل تاثیر گذاری چون مسیر اظهار و مجوزات مورد نیاز، به طور میانگین بین ۳ تا ۷ روز کاری به طول می‌انجامد.

در این مسیر پس از کانتر کردن، شما با مراجعه به ارزیاب که می‌تواند در یکی از گمرکات کشور باشد به همراه اسناد به سراغ رصد کالا می‌روید. ارزیاب تعداد کالا و صحت مشخصات کالا را بررسی می کند.

هزینه تخلیه و بارگیری، حقوق ورودی، مالیات‌، مجوز، انبارداری و … تعیین کننده هزینه ترخیص کالا از گمرک است که باید توسط صاحب کالا پرداخت شود.

Picture of محمود زارعی
محمود زارعی

به بسیاری از واردکنندگان، تولید کنندگان و صادرکنندگان خدمات رسانی کرده ام. در این وبسایت تجربیات ۲۰ ساله من در حوزه ترخیص کاری و گمرک در اختیار شما قرار می‌گیرد تا در واردات، صادرات و ترخیص کالا با چالش مواجه نشوید. سعی شده در تمامی مطالب سایت حداکثر نکات اشاره شود، ولی اگر نکته ای برای شما سوال است، حتما در قسمت کامنت ها بپرسید، در اولین فرصت به آن پاسخ خواهم داد.

اشتراک در
اطلاع از
امتیاز دهی به مقاله
54 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
علیرضا دوستی
1 سال قبل

سلام خسته نباشید شما اموزش هم دارید

تینا نیکدل
1 سال قبل

سلام وقت بخیر
خیر متاسفانه

مهدی
1 سال قبل

بسیار بسیار سپاسگزارم
جامع و دقیق!

تینا نیکدل
1 سال قبل
پاسخ به  مهدی

با تشکر از نگاه شما

پارسا
1 سال قبل
امتیاز دهی به مقاله :
     

سلام
ممنونم از اطلاعات خوبتون
حداقل زمانی که ترخیصکار احتیاج داره تا مراحل ترخیص کالا رو طی بکنه چقدر هستش ؟

مدیر
تیم تحریریه راهکار تجارت
1 سال قبل
پاسخ به  پارسا

سلام دوست عزیز وقت بخیر🌺
ترخیصکاران متخصص شرکت راهکار تجارت پایا در کمترین زمان ممکن نسبت به ترخیص کالای شما از گمرک اقدام میکنند.

محمد علی
1 سال قبل
امتیاز دهی به مقاله :
     

سلام شرکت بازرگانی با کارت بازرگانی چند خودرو ۲۰۱۸میتوانیم وارد کنیم راهنمایی بفرمایید

تیم تحریریه راهکار تجارت پایا
1 سال قبل
پاسخ به  محمد علی

سلام وقت بخیر🌹 جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن ۰۲۱۲۸۱۱۱۱۲۱ تماس حاصل فرمائید.

هوشنگ مرادی
1 سال قبل
امتیاز دهی به مقاله :
     

سلام و ارادت در مورد ترخیص کالا خواب از بندر امیرآباد به صورت تخصصی به مشاوره نیاز دارم

تیم تحریریه راهکار تجارت پایا
1 سال قبل
پاسخ به  هوشنگ مرادی

سلام وقت شما بخیر 🌹
برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره زیر تماس بگیرید:
02128111121

وحید نظری
1 سال قبل
امتیاز دهی به مقاله :
     

وقتتون بخیر باشه میخواستم در مورد ترخیص کالا با مجموعه شما تایم مشاوره ست کنم

تیم تحریریه راهکار تجارت پایا
1 سال قبل
پاسخ به  وحید نظری

سلام وقت بخیر🌹 جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن ۰۲۱۲۸۱۱۱۱۲۱ تماس حاصل فرمائید

غلامی
1 سال قبل
امتیاز دهی به مقاله :
     

روز بخیر. کالا های وارداتی مجموعه ما تقریبا سه ماه است که در بندر شهید رجایی اجازه ترخیص نمیدهند. برای ترخیص کالا های مجموعه ما راهکاری دارید؟

تیم تحریریه راهکار تجارت پایا
1 سال قبل
پاسخ به  غلامی

سلام وقت بخیر🌹 جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن ۰۲۱۲۸۱۱۱۱۲۱ تماس حاصل فرمائید

مینا محمدی
1 سال قبل
امتیاز دهی به مقاله :
     

سلام و درود. برای ترخیص کالایی که قبض و رسید انبار گم شده میشه کاری کرد؟

محمود زارعی
1 سال قبل
پاسخ به  مینا محمدی

سلام وقت بخیر
جهت دریافت راهنمایی می‌تونین از طریق شماره تماس مجموعه و یا پیام‌رسان whatsapp با کارشناسان ما در ارتباط باشین .

حسینی
1 سال قبل
امتیاز دهی به مقاله :
     

سلام ما برای ثبت سفارش کالا در سامانه NTSW به مشکل برمیخوریم میتونید راهنمایی کنید؟ و همینطور تایم مشاوره برای ترخیص کالا به نام حسینی میخواستم

محمود زارعی
1 سال قبل
پاسخ به  حسینی

سلام وقت بخیر
برای دریافت راهنمایی می‌تونین از طریق پیام‌رسان whatsapp یا شماره تماس مجموعه ، با ما در ارتباط باشین .

میناوند
1 سال قبل
امتیاز دهی به مقاله :
     

برای ترخیص کالا های وارداتی اگر بخوایم با کمترین هزینه ممکن انجام شود چه کاری باید انجام بدیم؟

محمود زارعی
1 سال قبل
پاسخ به  میناوند

سلام وقت بخیر
برای جلوگیری از هدررفت هزینه در ترخیص کالا از گمرک ، می‌تونین از طریق whatsapp و یا شماره تماس مجموعه ، با مشاورین ما در ارتباط باشین .

محمد
1 سال قبل
امتیاز دهی به مقاله :
     

به غیر از ترخیص کالا خدمات دیگه ای هم ارائه میدید؟

محمود زارعی
1 سال قبل
پاسخ به  محمد

سلام وقتتون بخیر
بله مجموعه راهکار تجارت تمام خدمات بازرگانی شامل صادرات کالا ، واردات کالا ، حمل و نقل کالا ، بیمه حمل و نقل کالا و ترخیص کالا از گمرک را از صفر تا ۱۰۰ برعهده می‌گیرد .

زهره
1 سال قبل
امتیاز دهی به مقاله :
     

برای ترخیص کالا های ممنوعه راهی هست؟

تیم تحریریه راهکار تجارت پایا
1 سال قبل
پاسخ به  زهره

سلام وقت شما بخیر🌹
از پیله وری ها میتونید استفاده کنید

مهدی پور
1 سال قبل
امتیاز دهی به مقاله :
     

برای ترخیص کالا در بخش بازرسی به مشکل برخوردکردیم در این باره میتونید راهنمایی کنید؟

تیم تحریریه راهکار تجارت پایا
1 سال قبل
پاسخ به  مهدی پور

سلام وقت بخیر🌹 جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن ۰۲۱۲۸۱۱۱۱۲۱ تماس حاصل فرمائید.

شیلا
1 سال قبل
امتیاز دهی به مقاله :
     

محتوای کاملی در مورد ترخیص کالا بود ممنونم ازتون

تیم تحریریه راهکار تجارت پایا
1 سال قبل
پاسخ به  شیلا

ممنون از حمایت شما 🌹

پارسا
1 سال قبل
امتیاز دهی به مقاله :
     

اگر بخواهیم ترخیص کالای خودمون رو شما انجام بدید باید چه کاری انجام بدیم؟

تیم تحریریه راهکار تجارت پایا
1 سال قبل
پاسخ به  پارسا

سلام وقت بخیر🌹 جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن ۰۲۱۲۸۱۱۱۱۲۱ تماس حاصل فرمائید.

میرزا پور
1 سال قبل
امتیاز دهی به مقاله :
     

سلام و وقت بخیر در مورد ترخیص کالایک سری سوالات داشتم میخواستم بدونم چطوری میتونم باهاتون در ارتباط باشم

تیم تحریریه راهکار تجارت پایا
1 سال قبل
پاسخ به  میرزا پور

سلام وقت بخیر🌹 جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن ۰۲۱۲۸۱۱۱۱۲۱ تماس حاصل فرمائید

سپهر
1 سال قبل
امتیاز دهی به مقاله :
     

سلام
اول باید تشکر کنم از محتوای خوبتون
فقط میخواستم خواهش کنم که اگر امکانش هست راجب هزینه های ترخیص کالا از گمرک بیشتر صحبت بکنین و یکم اطلاعات و یا مثال موردی برای ترخیص کالا از گمرک بیارین .

تیم تحریریه راهکار تجارت پایا
1 سال قبل
پاسخ به  سپهر

سلام وقت شما بخیر 🌹
ممنون از حمایتتون. حتما 🙏

مهدی
1 سال قبل
امتیاز دهی به مقاله :
     

می خوام ترخیص کار بشم، راهنماییم می کنید چیکار کنم؟
کار آموز قبول می کنید

تیم تحریریه راهکار تجارت پایا
1 سال قبل
پاسخ به  مهدی

سلام وقت شما بخیر 🌹
متاسفانه کاراموز قبول نمیکنیم. درمورد ترخیص کار شدن هم مقاله های مختلف داخل سایت میتونید مطالعه کنید

متین ابراهیمی
5 ماه قبل
امتیاز دهی به مقاله :
     

سلام وقتتون بخیر یه سوال داشتم آیا ممکن هست که تعرفه ای که در ابتدا انتخاب میکنیم بعدا که کالا رسید به گمرک مورد تایید گمرک نباشه؟از کجا میتونیم تعرفه صحیح رو پیدا کنیم که کالا در گمرک به مشکل نخورد؟

مدیر
تیم تحریریه راهکار تجارت
5 ماه قبل

سلام وقت بخیر🌹
بله احتمال دارد و برای تعیین تعرفه باید از کتاب تعرفه مختص همان سال کمک بگیریم.
همچنین در صورتی که برای کالای ما تعرفه‌ی دقیقی نبود، میتوانیم از طریق گمرک ایران اقدام کنیم. به این صورت که کاتالوگ یا اگر مواد اولیه است؛ انالیز آن کالا را به گمرک ایران ارائه داده تا تعرفه آن اخذ گردد.

شیدا
5 ماه قبل
امتیاز دهی به مقاله :
     

سلام و عرض ادب در مورد واردات کالای قطعات لوازم خانگی به مشاوره نیاز دارم ممنون میشوم با تشکر

علی شیخیانی
5 ماه قبل

سلام.آیا شرکت راهکار تجارت پایا قادر به خرید کالا از کشور چین هم هست؟

مدیر
تیم تحریریه راهکار تجارت
5 ماه قبل
پاسخ به  علی شیخیانی

سلام وقت بخیر🌹
شرکت راهکار تجارت پایا، بازرگانان را در جهت واردات کلیه کالاهای مجاز برای ورود به کشور یاری می‌کند.

سحر نعمت زاده
5 ماه قبل
امتیاز دهی به مقاله :
     

بسیار مفید و کاربردی بود
ممنون از زحمات شما

آزاده وزیری آرا
5 ماه قبل
امتیاز دهی به مقاله :
     

عالی ممنون از توضیحات کاملتون

Shirin Sheshboluki
5 ماه قبل

سلام وقتتون بخیر
برای واردات مواد غذایی منجمد چه مجوزهایی نیاز هست؟

مدیر
تیم تحریریه راهکار تجارت
5 ماه قبل
پاسخ به  Shirin Sheshboluki

سلام وقت شما هم بخیر 🌹
به طور کلی سازمان غذا و دارو، ارائه دهنده مجوز مواد غذایی برای واردات به داخل کشور میباشد؛ اما به طور کلی تعرفه هر کالایی را باید از طریق سامانه وزارت صمت بررسی کنید.
با تشکر از همراهی شما

اکبر عباسی
5 ماه قبل
امتیاز دهی به مقاله :
     

سلام با تشکر از شما بسیار محتوای عالی و مفیدی بود

زارعی
5 ماه قبل
امتیاز دهی به مقاله :
     

مقاله کاملا مفید و ارزنده ست

زارعی
5 ماه قبل
امتیاز دهی به مقاله :
     

مقاله جامع و مفید

بهراد
5 ماه قبل

خیلی اطلاعاتتون مفید بود متچکرم

علی
5 ماه قبل
امتیاز دهی به مقاله :
     

بسیار عالی

mhdikamran
5 ماه قبل
امتیاز دهی به مقاله :
     

👌 👌 👌 👌 👌

مدیر
تیم تحریریه راهکار تجارت
5 ماه قبل
پاسخ به  mhdikamran

ممنون از توجه شما🌹

نیما
2 ماه قبل

سلام، برای ترخیص بار یریفرم آب معدنی (بک کامیون به ارزش حدودی ۱/۵ میلیارد تومن) در کشور قزاقستان تقریبا چقدر هزینه باید پرداخت کنیم، مبدا صادرات کشور ایران است.

مدیر
تیم تحریریه راهکار تجارت
2 ماه قبل
پاسخ به  نیما

سلام وقت بخیر. برای اطلاع از هزینه ها با شماره تلفن ۰۲۱۲۸۱۱۱۱۲۱ تماس حاصل فرمائید.