صفر تا صد واردات از ترکیه

در سال‌های اخیر واردات از ترکیه، به دلیل گسترش همکاری‌های بین المللی، مرز آبی بین دو کشور، نرخ مناسب لیر، تنوع محصولات، کیفیت مثال زدنی ، به شکل قابل توجهی رشد داشته است. از طرفی موقعیت جغرافیایی و دسترسی عالی ترکیه به سایر نقاط، باعث شده که این کشور به یکی از مراکز اصلی برای تجارت تبدیل شود.
تمایل مردم به خرید کالاهای ترک، از دیگر دلایلی است که واردکنندگان و تاجران را ترغیب به واردات کالا از ترکیه کرده‌ است. گمرکات بازرگان، خوی، سرو، رازی مناسب‌ترین نقاط برای تجارت با ترکیه هستند؛ البته در بین این‌ها گمرک بازرگان پرتردد‌ترین مرز بین این دو کشور است و بیشترین کالاهای مبادلاتی از طریق مرز بازرگان ترخیص می‌شوند.
تجارت با کشور ترکیه مانند هر کشور دیگری قوانین و اصول خاص خود را دارد که اطلاع از این قوانین می‌تواند کمک شایانی به تاجر کند. در این بخش قصد داریم تا تمامی جوانب واردات از ترکیه را بسنجیم؛ همچنین بهترین و پرسود‌ترین کالا برای واردات و روش‌های حمل و نقل نیز به طور کامل بررسی شده است.

واردات از ترکیه

جهت دریافت مشاوره رایگان در روند فعالیت خود می‌توانید از فرم زیر با کارشناسان ما در ارتباط باشید .

مزایای واردات از ترکیه

در حالت کلی؛ واردات کالا از هر جای دنیا باعث ورود محصولات جدید و هیجان انگیزی به بازار محلی کشورها می‌شود و با ایجاد فضای رقابتی بین محصولات داخلی و خارجی موجب افزایش کیفیت تولیدات داخلی می‌شود. فرایند صادرات و واردات علاوه بر رونق اقتصاد و کسب و کارها باعث افزایش درآمد نیز می‌شود و یک راه مطمئن برای کسب سود به حساب می‌آید. همان‌طور که اشاره کردیم محدودیت‌های ناشی از تحریم‌ها، واردات از ترکیه را برای ایران مهم می‌کند.

به طور کلی از مزایای واردات از ترکیه می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • منابع طبیعی ترکیه
  • موقعیت جغرافیایی
  • نیروی کار
  • فناوری
  • سیستم‌های اطلاعاتی
  • سرمایه و فرصت‌های سرمایه گذاری

موارد ذکر شده برای واردات از ترکیه به ایران و دیگر نقاط دنیا از جمله عوامل جذاب برای واردکنندگان و تجار گرامی هستند.

مزایای واردات از ترکیه

واردات از ترکیه فرصتی برای سرمایه گذاری سودآور

محصولات کشور ترکیه با تنوع گسترده‌ای از برندها برای سرمایه گذاران فرصتی را مهیا می‌کند تا آن‌ها بتوانند محصولی را پیدا کنند که مناسب خواست و نیازشان باشد؛ بنابراین واردات از ترکیه می‌تواند برای هر بازرگانی جذابیت داشته باشد. به طور کلی واردات از ترکیه با سرمایه کم یا زیاد بازگشت سرمایه با نرخ سود واقعاً بالا را به همراه دارد و تضمین می‌کند. در جهان سرمایه گذاری موفق به عنوان یک سرمایه گذاری با سود بالا معرفی می‌شود. برای این امر، با اقتصاد پررونق ترکیه انجام مراودات تجاری با این کشور، به عنوان یک منبع ضروری برای سرمایه گذاران و کسب سود، الزامی است.

بهترین کالا برای واردات از ترکیه

با توجه به موارد گفته شده می‌توان بهترین کالاها برای واردات از ترکیه را محصولاتی دانست که در سریع‌ترین زمان ممکن از ترکیه وارد ایران می‌شوند و به فروش می‌رسند. این نوع کالاها برای واردکننده سود بالایی به همراه دارند.

واردات لباس از ترکیه شامل انواع جوراب و ساپورت از بیشترین کالاهای وارداتی از ترکیه هستند که با سرعت بالایی در ایران به فروش می‌رسند. همچنین واردات کالاهایی مانند لوازم الکتریکی، مثل ژنراتورهای قوی برق و لوازم یدکی، سود زیادی را برای تجار و وا ردکنندگان ایرانی به همراه دارد.

در دسته کالاهای پرسود وارداتی از ترکیه می‌توان به مواد اولیه نساجی   و پلاستیکی نیز اشاره کرد. همین‌طور انواع چراغ و وسایل روشنایی نیز از محصولاتی هستند که در ایران فروش بسیار خوبی دارند.

واردات لوازم خانگی مانند انواع بلور و وسایل چُدنی نیز برای تجارت با این کشور و فروش در ایران جزو کالاهای پرسود محسوب می‌شود.

بهترین کالاها برای سرمایه‌گذاری و واردات از ترکیه را می‌توان در موارد زیر تقسیم بندی کرد:

  • خشکبار
  • گندم‌های دامی
  • موزهای سبز و یا خشک شده
  • تخته‌های فیبری
  • محصولات چوب
  • داروهای نایاب
  • زعفران
  • لوبیای سویا درشت و خرد شده
  • تجهیزات ساختمانی مانند کابینت، کاشی و سرامیک و غیره
  • بدلیجات و اکسسوری‌ها

واردات این نوع کالاها برای تجار ایرانی سود بالایی دارد؛ زیرا هم به زودی به فروش می‌رسند و هم از سود آن‌ها می‌توانند سرمایه‌گذاری کلانی را برای واردات کالاهای بعدی از این کشور داشته باشند.

انتخاب کالای تجاری پرسود برای واردات از ترکیه

بهترین کالای وارداتی از ترکیه چیست؟ واردات کدام کالا موجب سود بیشتری می‌شود؟ به طور کلی واردات از کشور ترکیه به دلیل مسافت کم بین مبدا و مقصد، تجارتی موفق خواهد بود؛ چه بسا شناسایی کالاهایی که قیمت مناسبی دارند نیز می‌تواند سود حاصل از آن را چند برابر کند.

برای واردات موفق و پرسود از ترکیه لازم است تا ابتدا کالاهای پرطرفدار در ایران و قیمت مناسب در ترکیه را شناسایی کنیم. کالاهایی چون اکسسوری‌ها، پوشاک، لوازم آرایشی و لوازم خانگی، پرسود‌ترین و بهترین کالاها برای واردات از ترکیه هستند. البته در برخی مواقع، کالاهای دیگری نیز به این لیست افزوده می‌شوند که شناسایی آن‌ها نیاز به آشنایی کامل با بازار ترکیه دارد.

واردات از ترکیه با سرمایه کم

برای واردات کالا از ترکیه با سرمایه کم، باید چند نکته را مد نظر قرار داد. در ابتدا باید بدانید که اگر سرمایه اندکی دارید؛ نباید انتظار کسب سود بالا داشته باشید. اما برای اینکه بتوانید به سود بالایی برسید؛ باید در وهله اول، نوع کالا را با دقت انتخاب کنید. برای مثال برخی از کالا‌ها تعرفه گمرکی پایینی دارند؛ مثلا در مقایسه با لوازم آرایشی یا لوازم برقی، بهترین گزینه برای واردات لوازم آرایشی است؛ چرا که هم طرفداران زیادی دارد و هم تعرفه گمرکی آن بسیار کمتر از لوازم برقی است! بنابراین با کمی تحقیق حتی با سرمایه کم نیز میتوان اقدام به واردات کالا کرد. البته که در این راه بهتر است تا از تیمی متخصص در زمینه واردات کمک گرفت. یکی از مجموعه های متخصص در زمینه واردات از ترکیه با سرمایه کم، شرکت راهکار تجارت پایا می‌باشد. این مجموعه با بهره‌مندی از تیمی متخصص و مجرب ، تاجران را در مسیر واردات با محدودیت بودجه، به بهترین شکل ممکن راهنمایی می‌کند تا تجارتی پرسود داشته باشند.

واردات چمدانی از ترکیه

یکی از روش‌های واردات کالا از ترکیه واردات چمدانی است. این روش بسیار کم هزینه و کم ریسک است. البته باید به این موضوع توجه داشت که وارد کننده باید اقدام به حمل کالایی کند که واردات آن به کشور ممنوع نباشد. کالاهایی نظیر دارو، البسه و لوازم آرایشی از بهترین کالاها برای واردات چمدانی از ترکیه به ایران هستند.

واردات چمدانی مزایا و معایب خاص خود را دارد؛ برای مثال تاجر نمی‌تواند تعداد زیادی از یک کالا را در چمدان حمل کند؛ به همین دلیل این روش زمانی کاربرد دارد که وارد کننده کالای مورد نیاز خود را برای مصرف شخصی وارد کند یا به سبب رفت و آمد زیاد از ترکیه، محصول خود را در مقیاس چمدانی وارد کند.


مطالعه مقاله صفر تا ۱۰۰ واردات چمدانی از ترکیه | مطالعه بیشتر درباره واردات مسافری کالا و چالش های آن


توسعه فناوری و کارخانه های ترکیه

ترکیه به طور فعال در چهار قاره با استانداردهای بین المللی مالی، اداری و ابزارهای فناورانه و کارکنانی با استعداد و با تجربه فعال است. کارخانه‌های بزرگ و پیشرفته واقع در ترکیه جزو بهترین‌ها هستند. کارخانه‌های مختلفی با تکنولوژی پیشرفته برای تولید انواع محصولات در این کشور وجود دارد. از مزایای این تکنولوژی شامل:

  1. تولید محصول با انواع تکنولوژی حداقل هزینه تولید و حداکثر تعداد محصول را تضمین می‌کند.
  2. تعداد زیاد کارگران تضمین می‌کند که در فرایند تدارکات مشکلی به وجود نیاید.
  3. محصولات ترکیه انتظارات مشتریان را از جهت کیفیت برآورده می‌کند؛ زیرا کارگران عموماً متخصص هستند.

این سه عامل و عوامل دیگر باعث محبوبیت کالاهای کشور ترکیه بین خریداران چه به صورت خرده و چه به صورت عمده شده است.

حمل و نقل ارزان از ترکیه

از دیگر مزایای روابط تجاری با ترکیه می‌توان به متنوع بودن راه‌های ارتباطی با این کشور اشاره کرد. همان‌طور که گفتیم موقعیت جغرافیایی ترکیه به دلیل اتصال با دریای مدیترانه و سیاه برای واردات و صادرات دریایی بسیار مناسب است. همین امر و نزدیکی این کشور با کشورمان ایران باعث کاهش هزینه‌های حمل و نقل بین المللی تا حد قابل توجهی می‌شود.

واردات از ترکیه یکی از منابع بزرگ برای تجارت و واردات و صادرات کالا به کشور ایران می‌باشد. به‌طوری‌که در سال‌های اخیر شاهد رشد چشم گیری از واردات از این کشور بوده‌ایم. ترکیه در بین کشورهای پیشرو در بازار بین المللی در جهان در سطح پیشرفته‌ای قرار دارد که این امر را مدیون اعتماد سازی، خلاقیت و مقرون به‌صرفه‌بودن تجارت است. به گفته مجله “ENR-Engineering News Record” ترکیه در سال ۲۰۱۷ با ۴۶ شرکت در بین ۲۵۰ شرکت برتر قرارداد تجاری بسته است و پس از چین در رتبه دوم جهان قرار دارد.

قوانین واردات از ترکیه

قوانین واردات از ترکیه تقریباً مشابه واردات از دیگر کشورها است. بر اساس این قوانین، هر کالایی اجازه ورود به ایران را ندارد. برخی از کالاها مانند مواد مخدر، مشروبات الکلی، لباس و پوشاک، و حتی اقلام خوراکی، اجازه ورود به ایران را ندارند و غیر قانونی هستند. باید توجه داشت که این ممنوعیت‌ها بیشتر به واردات عمده کالاها اشاره دارند و نه به واردات چمدانی و مسافری. با این حال، واردات از ترکیه همواره مزایای زیادی برای بازرگانان دارد. اگر کالایی برای واردات از ترکیه به ایران جزء کالاهای مجاز وارداتی باشد، فرایند اخذ مجوز و ورود آن ساده خواهد بود. با این حال، برخی از کالاها ممکن است نیاز به مجوزهای خاصی داشته باشند. به‌عنوان‌مثال، واردات کالاهایی مانند دارو بدون مجوز امکان‌پذیر نیست و فقط با ارائه مدارک مورد نیاز از وزارت بهداشت، مجوز واردات این کالاها از سوی گمرک صادر می‌شود.

نحوه واردات کالا از ترکیه

برای واردات کالا از ترکیه به ایران انجام روند واردات بر اساس یک‌سری اصول کلی بسیار مهم است. اما واردات از ترکیه قوانین خاص خود را دارد که در ادامه به هریک می‌پردازیم.

در قدم اول کالای مورد نظر خود را از ترکیه انتخاب کنید و با فروشنده در ترکیه تماس بگیرید. در این قدم برای خرید کالا مذاکرات و چانه‌زنی‌های لازم را انجام دهید تا با مناسب‌ترین قیمت کالای خود را تأمین کنید. درخواست خود را برای دریافت پیش فاکتور ارسال کنید. دقت کنید فاکتور یا همان پروفرما باید شامل جزئیات کامل کالا، قیمت، تعداد و سایر اطلاعات مربوطه باشد. همچنین در این مرحله می‌توانید شرایط پرداخت و تحویل کالا را با فروشنده در ترکیه هماهنگ کنید.

در قدم دوم برای انتقال کالا از ترکیه به ایران شما باید یک شرکت حمل و نقل را انتخاب کنید. در این مرحله می‌توانید با شرکت‌های حمل و نقل مختلف تماس بگیرید و اطلاعات مربوط به نوع حمل و نقل (هوایی، زمینی یا دریایی)، زمان تحویل و هزینه‌های مربوطه را دریافت کنید. همچنین در صورت نیاز به بیمه کالای خریداری شده باید آن را نیز بررسی و تأمین کنید.

قدم سوم پس از ورود کالا به ایران ترخیص کالا از گمرک است. در این مرحله شما می‌توانید خودتان اقدام به ترخیص کالا کنید یا از یک ترخیص کار استفاده کنید. مدارک مورد نیاز را برای ترخیص تهیه کنید و مراحل زیر را انجام دهید:

تهیه و ارائه فاکتور خرید: باید فاکتور خرید از فروشنده در ترکیه را به همراه مدارک مالی و اطلاعات کالا ارائه کنید.

تهیه بارنامه (Bill of Lading): برای حمل کالا چه دریایی چه هوایی باید بارنامه را از شرکت حمل و نقل دریافت کنید.

تهیه مدارک گمرکی: برای واردات کالا ممکن است به گواهی‌های دیگری مانند گواهی بهداشتی، گواهی استاندارد، گواهی‌های فنی و مدارک دیگر نیز نیاز داشته باشید. بر اساس نوع کالا و مقررات مربوطه باید مدارک مورد نیاز را تهیه کنید.

بررسی و ارزیابی کالا توسط کارشناسان گمرک: کالا شما توسط مقامات گمرکی بررسی و ارزیابی می‌شود. آنها ممکن است نمونه‌برداری کنند و یا مستندات و مدارک مورد نیاز را بررسی کنند. در صورت نیاز ممکن است نیاز به معرفی به گمرک‌های مختلف نیز وجود داشته باشد. توجه داشته باشید که مراحل و مدارک مورد نیاز برای واردات کالا ممکن است بسته به نوع کالا و مقررات گمرکی جاری ، متفاوت باشد .

تحویل کالا و تسویه حساب: پس از انجام مراحل گمرکی و پرداخت هزینه‌های گمرکی، کالا به شما تحویل داده می‌شود.

مهم است که قبل از واردات کالا از طریق مشاوران واردات یا مراجع مربوطه از مراحل و الزامات واردات از کشور ترکیه اطلاع حاصل کنید و سپس اقدام به واردات کالا کنید تا از خطرات احتمالی این مسیر و ضررهای آن جلوگیری کنید. مشاوران شرکت راهکار تجارت پایا با آگاهی و تجربه کافی در زمینه واردات از ترکیه در این مسیر می‌توانند به شما کمک کنند.

ترخیص کالا از ترکیه

بهترین گمرک برای ترخیص کالا از ترکیه به ایران

برای واردات از ترکیه و ترخیص کالا به دلیل هم مرز بودن ایران و ترکیه با یکدیگر می‌توان از تمامی گمرک‌های موجود در سرتاسر کشور استفاده کرد؛ اما معمولاً به دلیل فاصله نزدیک (یک کیلومتر) از گمرک بازرگان بیشتر جهت ترخیص کالا استفاده می‌شود و  بین تاجران معمول است.

با انتخاب ترخیص کالا از گمرک بازرگان شما می‌توانید از خدمات متنوع ارائه شده توسط این گمرک بهره‌برداری کنید. گمرک بازرگان به‌عنوان یک گمرک بزرگ و مدرن، امکانات و تسهیلات زیادی را برای ترخیص کالاها ارائه می‌دهد.

میزان واردات ترکیه به ایران

بر اساس اطلاعات میزان واردات از ترکیه به ایران در سه ماهه امسال از ۶۸۲ میلیون دلار در مدت مشابه سال قبل با دو درصد افزایش به ۷۰۲ میلیون دلار رسیده است. بر اساس اعلام یک مقام مسئول در سازمان توسعه تجارت ایران، ارزش صادرات ایران به ترکیه در سال ۱۴۰۱ (منتهی به ۲۹ اسفند) ۲۳ درصد افزایش داشته است.

این رابطه تجاری به صورت دو طرفه است و ترکیه نیز سومین مقصد صادراتی ایران در سال گذشته بوده است، گاز طبیعی، آلومینیوم، اوره، پلی اتیلن، قطعات کاتد و کاتد مس، مفتول مس، شمش آهن و فولاد را از عمده محصولات صادراتی ایران به ترکیه بوده است.

این مقام مسئول با بیان اینکه ترکیه سومین کشور وارداتی ایران در سال گذشته بود، روغن تخمه آفتاب‌گردان، تراکتورهای جاده‌ای، ذرت، موز، ژنراتور، جو، سویا، الیاف مصنوعی، روغن سویا خام و پلیمرهای اکریلیک جامد را به عنوان عمده‌ترین محصولات وارداتی ایران عنوان کرد. اقلامی که ایران در سال ۱۴۰۱ از کشور همسایه خود وارد کرد.

ارزش محصول
۸۲۱.۶۰ میلیون دلار آلومینیوم
۵۴۶.۹۳ میلیون دلار مس
۴۵۴.۱۳ میلیون دلار پلاستیک
۳۷۴.۱۴ میلیون دلار روی
۲۱۶.۴۷ میلیون دلار آهن و فولاد
۱۱۰.۵۳ میلیون دلار کود
۱۲۹.۸۱ میلیون دلار میوه های خوراکی، آجیل
۷۲.۴۴ میلیون دلار سوخت‌های معدنی، روغن‌ها، محصولات تقطیر
۶.۵۴ میلیون دلار قهوه، چای، مات و ادویه‌جات

در ژوئیه گذشته ایران و ترکیه راه‌های گسترش روابط اقتصادی و روابط سیاسی را در شورای همکاری سطح عالی ترکیه و ایران در تهران مورد بحث و بررسی قرار دادند. انتظار می‌رود واردات از ترکیه و صادرات ایران به ترکیه طی ماه‌های پیش رو افزایش یابد و بیش از پیش روابط تجاری دو کشور بهبود یابد.

روش‌های حمل بار از ترکیه به ایران

با توجه به آمار گمرک ایران، ترکیه جایگاه چهارم را در میزان واردات محصولات به ایران را دارا می‌باشد. بسیاری از ایرانیان محصولات و کالاهای مورد نیاز کسب و کار خود را از ترکیه وارد می‌کنند. برای ارسال بار و حمل کالا از ترکیه به ایران، روش‌های زیر مورد استفاده قرار می‌گیرد:

حمل هوایی از ترکیه به ایران

یکی از روش‌های ارسال بار و حمل کالا از ترکیه به ایران، حمل هوایی است. حمل کالا به صورت هوایی، سریع‌ترین روش باربری از ترکیه به ایران می‌باشد. البته حمل کالا به روش هوایی ممکن است هزینه‌های بیشتری نسبت به حمل کالای زمینی داشته باشد؛ زیرا هزینه باربری ترکیه به ایران به روش هوایی بر اساس حجم و وزن بار محاسبه می‌شود. باربری ترکیه به ایران به صورت هوایی معمولاً از فرودگاه‌های مهمی مانند فرودگاه بین‌المللی اَسَن بوغا در آنکارا، فرودگاه آنتالیا، فرودگاه بین‌المللی عدنان مندرس در ازمیر و… صورت می‌گیرد. ارسال بار از ترکیه به تمامی فرودگاه‌های بین‌المللی ایران پذیرفته می‌شود.

حمل زمینی از ترکیه

به دلیل هم‌مرز بودن ایران و ترکیه، حمل کالا از ترکیه به ایران به روش زمینی بسیار آسان است. ارسال بار زمینی به دلیل این همسایگی، در زمان کوتاهی صورت می‌گیرد. اغلب حمل کالا به صورت زمینی، هزینه‌ای کمتر از حمل کالا به روش هوایی از ترکیه به ایران دارد. مدت زمان باربری زمینی از ترکیه به ایران بستگی به نوع بار (دربستی و خرده بار) دارد.

حمل خرده ‌بار از ترکیه

حمل خرده ‌بار از ترکیه به ایران به معنای ارسال کمیت کمی از بار، مانند اثاثیه منزل، لوازم شخصی یا کالاهای دیگر است. به‌عنوان‌مثال، شما ممکن است بخواهید یک تلویزیون، چند مجسمه، و… را از ترکیه به ایران ارسال کنید. در این شرایط حمل بار به صورت دربستی بسیار گران قیمت است و به طور کلی ارسال بار به صورت دربستی انجام نمی‌شود. در این موارد شما می‌توانید از روش حمل خرده بار استفاده کنید؛ به این معنی که بار خود را به اشتراک بگذارید و با چندین بار دیگر با یک ترانزیت به ایران ارسال کنید.

ترخیص کالای وارداتی از ترکیه به کمک ترخیص کار گمرک

شما می‌توانید با بکار‌گیری ترخیصکار گمرک، کالای خود را با کوتاه ترین زمان ممکن و کمترین هزینه از گمرکات ایران ترخیص کنید. ترخیصکار گمرک بواسطه آگاهی نسبت به قوانین گمرکی، موقعیت و مزیت‌های گمرکات و  تجربه کاری می‌تواند از هدر رفت هزینه و زمان جلوگیری کرده و راندمان تجارت و بازرگانی را دوچندان کند. مجموعه راهکار تجارت پایا با بیش از یک دهه سابقه فعالیت در امر ترخیصکاری، مفتخر است که تمام امور ترخیص کالا از گمرک را با بالاترین کیفیت و کم ترین هدر رفت هزینه برعهده گرفته و به سرانجام برساند.

نتیجه گیری

با توجه به توضیحات ارائه شده در مقاله واردات از ترکیه، این تجارت می‌تواند برای بازرگانان ایرانی یک فرصت بسیار سودآور باشد. محصولات وارداتی از ترکیه، از جمله پوشاک، لوازم الکتریکی، مواد اولیه نساجی و پلاستیکی، لوازم خانگی، خرما و سایر کالاهای موردنیاز در بازار ایران بسیار محبوبیت دارند و به راحتی به فروش می‌رسند. این کالاها سود بالا و قابل توجهی را برای تجار و واردکننده‌ها همراه می‌آورند. بنابراین با دقت و شناخت دقیق از قوانین و مقررات مربوطه، تجار قادر خواهند بود بهترین کالاها را برای واردات انتخاب کرده و از آن‌ها سود مطلوبی را کسب نمایند. واردات کالا از ترکیه به ایران می‌تواند به عنوان یک راهکار اقتصادی و سرمایه‌گذاری مناسب در حوزه تجارت بین المللی برای تجار ایرانی مطرح باشد. به طور کلی واردات از ترکیه می‌تواند به تجار ایرانی امکان دستیابی به مزایای مالی، ارتباطات بین المللی و بهبود کیفیت محصولات را بدهد و در رشد و توسعه تجارت بین المللی واردکنندگان ایرانی نقش مهمی ایفا کند.

سوالات متداول

۱- مراحل واردات کالا از ترکیه چیست؟
برای واردات کالاها از ترکیه، شما باید اقدامات زیر را انجام دهید:
• تعیین نوع کالا و دسته‌بندی مورد نظر خود
• تحقیق و بررسی قوانین و مقررات مربوط به واردات کالاها در جمهوری اسلامی ایران
• بررسی و انتخاب تامین‌کننده مناسب در ترکیه
• انجام مذاکرات تجاری با تامین‌کننده و انعقاد قرارداد خرید
• اخذ مجوزها و اقدامات مورد نیاز برای ترخیص کالا در مقابل مقامات گمرکی ایران

۲- آیا واردات از ترکیه به ایران محدودیت‌هایی دارد؟
بله واردات از ترکیه به ایران تحت قوانین و مقرراتی صورت می‌گیرد. برخی از کالاها ممکن است محدودیت‌ها یا ممنوعیت‌های خاصی در واردات داشته باشند. بنابراین قبل از هرگونه واردات، مهم است که با قوانین و مقررات مربوطه آشنا شوید و اطمینان حاصل کنید که کالاهای مورد نظرتان قابل واردات هستند.

۳- چه مدارکی برای واردات از ترکیه به ایران لازم است؟
مدارک مورد نیاز برای واردات از ترکیه به ایران عبارتند از:
• فاکتورهای خرید از تامین‌کننده
• برگه مشخصات فنی کالا
• بارنامه و مدارک حمل و نقل مربوطه
• مدارک گمرکی، از جمله بارنامه و اظهارنامه واردات
• مدارک مالی و پرداختی مربوط به معامله
• گواهی مطابقت فنی (اگر الزامی باشد)

۴- آیا ارزش گمرکی کالاها از ترکیه مهم است؟
بله ارزش گمرکی کالاها از ترکیه در تعیین گمرکی بودن و همچنین محاسبه مالیات‌ها و عوارض مربوطه در ایران نقش دارد. برای تعیین ارزش گمرکی، اطلاعات مربوط به قیمت خرید کالا، هزینه‌های حمل و نقل، بیمه، مالیات‌ها و هزینه‌های دیگر باید در نظر گرفته شود.

۵- مدت زمان رسیدن کالاها به ایران پس از واردات از ترکیه چه قدر است؟
زمان تحویل کالاها بعد از واردات از ترکیه به ایران بسته به نوع کالا، روش حمل و نقل، روند گمرکی و عوامل دیگر متغیر است. معمولاً با توجه به فرایند ترخیص گمرکی، زمانی بین چند روز تا چند هفته طول می‌کشد تا کالاها به شما تحویل داده شوند.

جهت دریافت مشاوره رایگان در روند فعالیت خود می‌توانید از فرم زیر با کارشناسان ما در ارتباط باشید .

Picture of محمود زارعی
محمود زارعی

به بسیاری از واردکنندگان، تولید کنندگان و صادرکنندگان خدمات رسانی کرده ام. در این وبسایت تجربیات 20 ساله من در حوزه ترخیص کاری و گمرک در اختیار شما قرار می‌گیرد تا در واردات، صادرات و ترخیص کالا با چالش مواجه نشوید. سعی شده در تمامی مطالب سایت حداکثر نکات اشاره شود، ولی اگر نکته ای برای شما سوال است، حتما در قسمت کامنت ها بپرسید، در اولین فرصت به آن پاسخ خواهم داد.

اشتراک در
اطلاع از
امتیاز دهی به مقاله
18 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
مهلا
1 سال قبل
امتیاز دهی به مقاله :
     

برای واردات ترکیه به مشاوره نیاز دارم میتونید راهنمایی کنید؟

تیم تحریریه راهکار تجارت پایا
1 سال قبل
پاسخ به  مهلا

سلام وقت بخیر🌹 جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن ۰۲۱۲۸۱۱۱۱۲۱ تماس حاصل فرمائید.

محمدی
1 سال قبل
امتیاز دهی به مقاله :
     

واردات ترکیه کم دردسر تره یا آذربایجان؟

تیم تحریریه راهکار تجارت پایا
1 سال قبل
پاسخ به  محمدی

سلام وقت شما بخیر 🌹
واردات از ترکیبه به دلیل فرآیند ساده تر انتخاب مناسب تری هست و از طریق مرز بازرگان امکان واردات کالا از ترکیه وجود داره

فریده
1 سال قبل
امتیاز دهی به مقاله :
     

واردات مواد غذایی از ترکیه به چه صورت هست؟ خیلی توی گمرک میمونه؟

تیم تحریریه راهکار تجارت پایا
1 سال قبل
پاسخ به  فریده

سلام وقت شما بخیر 🌹
واردات موارد غذایی نیاز به مجوز دارد و درمورد زمان بستگی به نوع حمل، اعم از هوایی یا دریایی، دارد.

احسان
1 سال قبل
امتیاز دهی به مقاله :
     

برای واردات ترکیه حداقل میزان سرمایه چقدر است؟

تیم تحریریه راهکار تجارت پایا
1 سال قبل
پاسخ به  احسان

سلام وقت شما بخیر 🌹
درمورد واردات کالا مهمترین نکته توانایی فروش کالایی هست که وارد میکنید. نیازی نیست در ابتدای کار با سرمایه بالا شروع به واردات کنید، فقط اینکه چه کالایی وارد کنید که بتواتید به فروش برسانید بسیار مهم است

کاملی
1 سال قبل
امتیاز دهی به مقاله :
     

برای واردات ترکیه راه زمینی پیشنهاد میکنید یا هوایی؟

تیم تحریریه راهکار تجارت پایا
1 سال قبل
پاسخ به  کاملی

سلام وقت شما بخیر 🌹
بستگی به حجم کالای شما دارد و انتخاب یکی از این راه های حمل و نقل اتوجه به حجم کالای شما انجام می شود.

عباسی
1 سال قبل
امتیاز دهی به مقاله :
     

برای واردات شکلات از ترکیه راه دریایی رو پیشنهاد میکنید؟

تیم تحریریه راهکار تجارت پایا
1 سال قبل
پاسخ به  عباسی

سلام وقت شما بخیر🌹
شکلات وارداتش ممنوع هست بهترین راه پیله وری مرز زمینی هستش

مانی
1 سال قبل
امتیاز دهی به مقاله :
     

سلام خوب هستین واردات ترکیه رو میشه به عنوان شغل ثابت بهش نگاه کرد؟ و چه مقدار سرمایه برای شروع نیازه با حدود ۵۰۰ میلیون تومان میشه استارت زد؟

تیم تحریریه راهکار تجارت پایا
1 سال قبل
پاسخ به  مانی

سلام وقت شما بخیر🌹
برای شروع واردات حتما نیاز یه سرمایه بالا نیست، الزام اول فروش کالا هست
هر کالایی که بتوانید با هر حجمی به فروش برسانید می توانید به کشور وارد کنید

محمدی نسب
1 سال قبل
امتیاز دهی به مقاله :
     

حمل زمینی برای واردات ترکیه احتمال اینکه به مشکل بخورد چقدر است؟

تیم تحریریه راهکار تجارت پایا
1 سال قبل
پاسخ به  محمدی نسب

سلام وقت بخیر 🌹
از طریق پیله وری ها واردات از ترکیه انجام می شود که احتمال مشکل هم وجود دارد

مرتضی
11 ماه قبل

عطر و ادکلن میشود از ترکیه وارد کرد؟

شماره تماس

021-28111121